Η «μάχη» Κασσελάκη-Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια

Η «μάχη» Κασσελάκη-Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι εκπομπές τους για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτή την Κυριακή.

22 Σεπτεμβρίου 2023

ATTICA

Από τις 19.00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Χουδαλάκης και η Βούλα Κεχαγιά παρουσιάζουν μια έκτακτη εκπομπή για την εκλογική μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί τους, στην αποτίμηση του αποτελέσματος ο Βασίλης Σκουρής, ο Γιώργος Μελιγγώνης, ο Αλέξανδρος Κλώσσας, η Μάγκυ Δούση, ο Νίκος Ελευθερόγλου και η Έλλη Τριανταφύλλου. Από την Κουμουνδούρου, μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις ο Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος.

-------------------------

ΕΡΤ NEWS

Ο κρίσιμος δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου του κόμματος μόνο στο ΕΡΤNEWS. Ρεπορτάζ και παρασκήνιο, συνδέσεις με τα στρατηγεία των δύο διεκδικητών για την προεδρία του κόμματος, δηλώσεις, αλλά και εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα.

Στις 18.00 στο αναλυτικό δελτίο Ειδήσεων με τον Απόστολο Μαγγηριάδη (σε ταυτόχρονη μετάδοση από την ΕΡΤ1) μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα για την ψηφοφορία, καθώς και τις προβλέψεις.

Στις 19.00 η Βάλια Πετούρη και ο Απόστολος Μαγγηριάδης παίρνουν θέση στο στούντιο του ΕΡΤNEWS και παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης. Μαζί τους προσκεκλημένοι πολιτικοί και αναλυτές, αλλά και συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ από τα επιτελεία των υποψηφίων.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 21.00 η Βούλα Μαλλά με το βραδινό αναλυτικό Ειδήσεων για όλα τα νέα της ημέρας.

Στις 21.30, ο Γιώργος Κουβαράς και ο Δημήτρης Κοτταρίδης μαζί με τους προσκεκλημένους τους αναλύουν την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τι φέρνει η εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος σε ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

-------------------------

KONTRA

Καρέ καρέ ο τελικός γύρος των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ στο Kontra Channel. Το Kontra διαμορφώνει και αυτή την Κυριακή το πρόγραμμα του εκτάκτως από τις 21.30 μέχρι τις 23.30, για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα του δεύτερου και τελικού γύρου εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Στην παρουσίαση θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαραβελίδης με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, με ζωντανές συνδέσεις με την Κουμουνδούρου και τα «στρατηγεία» των δύο υποψηφίων προέδρων, καθώς και τις ενδιαφέρουσες αντιδράσεις από όλες τις πλευρές.

-------------------------

MEGA

Το MEGA βρίσκεται μπροστά σε σημαντικά γεγονότα, παρατηρεί και καταγράφει τις πολιτικές εξελίξεις. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 00.10, στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Νέα εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ», η Ράνια Τζίμα μαζί με το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού παρακολουθούν στενά την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι πολιτικοί συντάκτες του ΜEGA θα μεταδίδoυν τις τελευταίες εξελίξεις από τα γραφεία του κόμματος και θα μεταφέρουν τις πρώτες αντιδράσεις των υποψηφίων από τα επιτελεία τους. Στο στούντιο πρόσωπα-«κλειδιά» της πολιτικής σκηνής και έμπειροι δημοσιογράφοι κάνουν την πρώτη ανάλυση του αποτελέσματος και εξετάζουν τα σενάρια της επόμενης ημέρας.

(φώτο: protothema.gr)