Ο Μάριος Αραβαντινός δεν αφήνει να πέσουν κάτω άδικες και βρώμικες πολιτικές επιθέσεις

Ο Μάριος Αραβαντινός δεν αφήνει να πέσουν κάτω άδικες και βρώμικες πολιτικές επιθέσεις
Ακολουθήστε μας στο Google news

Γράφει ο Αντώνης Ρηγόπουλος

05 Οκτωβρίου 2023

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με ψυχρό βλέμμα επιτέθηκε ύπουλα στον Μάριο Αραβαντινό στη χθεσινή εκπομπή του Κontra24. Θεώρησε προφανώς ότι θα τον φέρει σε δύσκολη θέση βρίζοντας την εφημερίδα στην οποία εργαζόταν ο δημοσιογράφος μέχρι πριν λίγο καιρό.

Αυτό που δεν γνώριζε όμως, είναι ότι ο Μάριος ούτε σε δύσκολη θέση μπαίνει, ούτε χαρίζεται σε κανέναν, ούτε και αφήνει να πέσουν κάτω άδικες και βρώμικες πολιτικές επιθέσεις στην ερευνητική δημοσιογραφία, την οποία έχει υπηρετήσει για πολύ καιρό με προσήλωση και επιμονή.

Αντί λοιπόν να κάνει επιθέσεις σε δημοσιογράφους ο κ. Ανδρουλάκης, θυμίζοντας φτηνή απομίμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να διαβάζει προσεκτικά τα ρεπορτάζ, να απαντά σε ό,τι οφείλει να δώσει απαντήσεις και να διερευνά το ενδεχόμενο να μην είναι ο ίδιος το κέντρο του κόσμου και ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται ο πλανήτης. Γιατί αν είχε διαβάσει προσεκτικά το ρεπορτάζ του Documento την περασμένη εβδομάδα, θα είχε καταλάβει ότι στο επίκεντρο ήταν και πάλι οι αυθαιρεσίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του διπλού συστήματος παρακολουθήσεων που είχε στήσει.