Μπορούμε να βλέπουμε τις σειρές του ΑΝΤ1 μέρες πριν προβληθούν στο κανάλι

Μπορούμε να βλέπουμε τις σειρές  του ΑΝΤ1 μέρες πριν προβληθούν στο κανάλι
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η Μάγισσα», «Παγιδευμένοι», «Ο Πρώτος Από Εμάς» και «Μετά τη Φωτιά».

09 Οκτωβρίου 2023

Ωραία κίνηση από τον ΑΝΤ1: δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθεί on demand, κάθε εβδομάδα, όλα τα καινούργια επεισόδια των σειρών της σεζόν, πριν αυτά προβληθούν στο «κανονικό» του πρόγραμμα. Με τη νέα υπηρεσία ΑΝΤ1+ Preview, που είναι ήδη διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+.

Οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ παρακολουθούν πρώτοι, πριν από την προβολή τους στην τηλεόραση, όλα τα νέα επεισόδια των σειρών του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», «Παγιδευμένοι», «Ο Πρώτος Από Εμάς» και «Μετά τη Φωτιά».

«Η Μάγισσα»

Δύο ισχυρές οικογένειες, δύο κάποτε αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, έχουν πια συμφιλιωθεί μέσα από τον γάμο των παιδιών τους. Μια εξαφάνιση, όμως, αναβιώνει την παλιά έχθρα. Ένας ανελέητος πόλεμος ξεκινά κι ένα κορίτσι, που έχει οδηγό τα οράματά του, θα κάνει τα πάντα για να κρύψει αυτό το χάρισμα ώστε να γλιτώσει από το στίγμα της μάγισσας. Στα μάτια της, το σκοτάδι θα γίνει φως…

«Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος»

Το φινάλε του Α’ κύκλου σόκαρε, αφήνοντας ένα τεράστιο ερωτηματικό: Σκότωσε η Άννα τον Δημήτρη; Και αν ναι, πώς και γιατί συνέβη αυτό; Όλα τα γεγονότα του Β’ κύκλου, το ένα μετά το άλλο, οδηγούν στη συγκλονιστική απάντηση. Στη δίνη καταιγιστικών εξελίξεων, οι ήρωες θα προσπαθήσουν να αγγίξουν την αλήθεια. Νέοι χαρακτήρες θα «ανακατέψουν την τράπουλα», θα αγαπήσουν, θα προδώσουν, θα εκδικηθούν. Οι ένοχοι από τον προηγούμενο κύκλο θα παγιδευτούν σε νέες καταστάσεις και συνθήκες ζωής. Μέχρι πού είναι ικανοί να φτάσουν για να αποκτήσουν και πάλι αυτά που έχασαν;

«Ο Πρώτος Από Εμάς»

Έξι φίλοι με διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητα, όνειρα και αγωνίες θα έρθουν αντιμέτωποι με την αναπάντεχη περιπέτεια υγείας ενός μέλους της παρέας. Η ιατρική γνωμάτευση για την υγεία του Άλκη θα τον οδηγήσει σε έναν δύσκολο δρόμο, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Δίπλα του θα έχει τους φίλους του. Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα. Ένας ύμνος στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε ή δεν προσπαθήσαμε καν.


«Μετά τη Φωτιά»

Τρεις γυναίκες, η Ιωάννα, η Ειρήνη και η Ανθή, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στον δρόμο τους θα βρεθούν τέσσερις άνδρες, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.