Debate Μπακογιάννη-Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων στην ΕΡΤ

Debate Μπακογιάννη-Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δύο υποψήφιοι θα αναμετρηθούν και τηλεοπτικά.

09 Οκτωβρίου 2023

Τηλεμαχία ανάμεσα στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Χάρη Δούκα, τους δύο εναπομείναντες διεκδικητές Δήμο Αθηναίων, θα μεταδώσει η ΕΡΤ. Η συμφωνία για το debate έγινε κατόπιν επικοινωνίας του νυν δημάρχου με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, ζητώντας οι κανόνες να μην είναι «ασφυκτικοί» όπως στις εθνικές εκλογές.

«Με επιστολή μου ζήτησα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Ζούλα την οργάνωση debate με τον κ. Δούκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Δήμο Αθηναίων. Ζήτησα οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. Είμαστε άλλωστε μόνο δυο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας», έγραψε στο προφίλ του στο Χ ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Χαίρομαι πολύ που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για τη διεξαγωγή debate. Τα λέμε εκεί», έγραψε με τη σειρά του ο Χάρης Δούκας (επίσης) στο Χ.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση των δύο υποψηφίων θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 21.15 και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από την ΕΡΤ1 και το ΕΡΤ News.

Να σημειώσουμε πως debate από τους δύο υποψηφίους έχει ζητήσει και το Mega. Δεύτερο debate για την Πέμπτη ή την Παρασκευή.