Ο Pride 98.6 άλλαξε και έγινε πιο «εναλλακτικός»

Ο Pride 98.6 άλλαξε και έγινε πιο «εναλλακτικός»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενεργοποιείται ξανά η συχνότητα του Politis Group.

04 Νοεμβρίου 2023

Βγαίνει σιγά σιγά από τον «πάγο», που ήταν τους τελευταίους μήνες, ο Pride 98.6. Ο ραδιοσταθμός άλλαξε ρεπερτόριο και πλέον έγινε πιο «εναλλακτικός», περιορίζοντας στο ελάχιστο τα mainstream τραγούδια με τα οποία ουσιαστικά ανταγωνιζόταν τον «αδερφό» του, Music 89.2.

Επιπλέον, ο Pride 98.6 άλλαξε ριζικά image με νέο λογότυπο και νέα σήματα, στα οποία ακούγονται οι φωνές της Μαργαρίτας Μυτιληναίου, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Αθήνα 9.84, και του Γιάννη Καστανάκη που μέχρι και πριν μερικούς μήνες έκανε εκπομπές στον Pepper 96.6.

Ήδη η νέα καμπάνια του Pride 98.6, με σλόγκαν «ανοιχτό ραδιόφωνο», έχει ξεκινήσει τόσο στον αέρα της συχνότητας όσο και στα social media του. Ιδού και ένα μικρό δείγμα από το νέο playlist του σταθμού:

SWEET DREAMS (ARE MADE OF THIS) - EURYTHMICS
CHASING PAVEMENTS - ADELE
MAD ABOUT YOU - BRISTOL
MISS CHATELAINE - K.D. LANG
BIRD - SUNDAYMAN
LUSH LIFE (CEE LO REMIX) - NAT KING COLE
ROYALS - LORDE
LIKE A DREAM - KADEBOSTANY ft. BARIS DEMIREL & ANGIE ROBBA
CALL ME ft. SKYE - HOLLYWOOD MON AMOUR
WHEN IT HURTS - JAKE ISAAK & JACK SAVORETTI

Με αυτή την αλλαγή στις μουσικές του, ο Pride 98.6 μπαίνει σε έναν μεγάλο ανταγωνισμό, εκείνο των «εναλλακτικών» ραδιοφώνων, που αριθμεί άλλους 7 σταθμούς. Τον Pepper 96.6, τον En Lefko 87.7, τον Best 92.6, το Kosmos 93.6, τον Galaxy 92, το Nostos 100.6 και τον Voice 102.5.