Η ΕΙΙΡΑ αποχαιρετά τον Χρήστο Βαλασέλλη

Η ΕΙΙΡΑ αποχαιρετά τον Χρήστο Βαλασέλλη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έναν «χαρισματικό άνθρωπο αφοσιωμένο στην ανάπτυξη του αγαπημένου μας μέσου».

06 Δεκεμβρίου 2023

Με ένα κείμενο που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της, η ΕΙΙΡΑ αποχαιρέτησε τον Χρήστο Βαλασέλλη, τον δημιουργό του Jazler και ιδιοκτήτη ΜΜΕ που «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα. Η ένωση ιδιοκτητών ραδιοφώνων της Αθήνας τον χαρακτηρίζει ως έναν «χαρισματικό άνθρωπο αφοσιωμένο στην ανάπτυξη του αγαπημένου μας μέσου», και ως έναν ευγενικό και πρόθυμο συνεργάτη για τη λειτουργία των σταθμών τους.

Η οικογένεια του ραδιοφώνου, με μεγάλη θλίψη, αποχαιρετά το Χρήστο Βαλασέλλη, έναν χαρισματικό άνθρωπο αφοσιωμένο στην ανάπτυξη του αγαπημένου μας μέσου. Δίχως να αφήσει το νησί του, τη Λέσβο, κατέκτησε την παγκόσμια ραδιοφωνική αγορά με την ανάπτυξη του καινοτόμου του (μυτιληνιού, όπως συνήθιζε να λέει) λογισμικού αυτοματισμού μετάδοσης ραδιοφωνικού προγράμματος, που πλέον χρησιμοποιείται από πλήθος ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Δ.Σ. της ΕΙΙΡΑ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους και τους συνεργάτες του. Σε όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, θα μας λείψει η ευγένεια και η προθυμία του να βοηθήσει τον καθένα από εμάς.