Συνεχίζει στο Action 24 η Elite League

Συνεχίζει στο Action 24 η Elite League
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιμένει αθλητικά ο τηλεοπτικός σταθμός.

11 Ιανουαρίου 2024

Την ανανέωση της συμφωνίας του για τη μετάδοση των αγώνων της Elite League, ανακοίνωσε το Action 24. Ο τηλεοπτικός σταθμός θα μεταδίδει για μια ακόμη σεζόν τους αγώνες του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος μπάσκετ της χώρας, κάτι που επισημοποιήθηκε χθες σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ. Η συμφωνία αυτή ήρθε έναν μήνα μετά από εκείνη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2, για αυτή τη σεζόν.

«Η συνεργασία με το Action 24 θα εξελιχθεί και στο μέλλον. Θα αναδείξει μια λίγκα και θα επεκταθεί και σε άλλα πρωταθλήματα, στην Α1 Γυναικών, στις εθνικές κατηγορίες αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός. Λάθη γίνονται, αλλά τα αναγνωρίζουμε και όταν όλοι είμαστε στην ίδια κατεύθυνση, μπορούμε να πάμε μπροστά. Η επιτυχία της Elite League έγκειται στην αγαστή συνεργασία που έχουμε με τις ομάδες, διοικήσεις, παίκτες και προπονητές, αλλά και με τον χορηγό και τον τηλεοπτικό πάροχο. Θέλουμε να είμαστε περήφανοι για το ελληνικό μπάσκετ, να προβάλλουμε νέους παίκτες που τους έχουμε ανάγκη ως ελληνικό μπάσκετ. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι η ενεργή συμμετοχή νεαρών Ελλήνων παικτών στην Elite League. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις ομάδες που το κατανόησαν. Ευχαριστώ πολύ το Action 24 για τη συνεργασία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

«Προσπαθούμε μέσα από όσα μέσα έχουμε να έχουμε πανελλαδική εμβέλεια στην προβολή του αθλήματος. Όταν αρχίσαμε το καλοκαίρι να μιλάμε με τον πρόεδρο, μάς είχαν πει πως είναι ένας άνθρωπος με όραμα για το μπάσκετ και το διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία, έχουμε κι εμείς όραμα και όχι μόνο το Action 24, αλλά όλα τα Μέσα του ομίλου έχουμε σκοπό να αναδείξουμε το πρωτάθλημα και να βοηθήσουμε τις ομάδες να δώσουν βήμα στους Έλληνες παίκτες. Για μας είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε κομμάτια του αθλητισμού που δεν είναι τόσο προβεβλημένα, όπως κάνουμε με το γυναικείο ποδόσφαιρο και την Super League 2. Το καλοκαίρι δείξαμε και αγώνες της Εθνικής ομάδας, που ήταν μεγάλη τιμή για μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες συνεργασίες», δήλωσε ο CEO του Action 24, Γιάννης Ντάλλας.

(φώτο: ΕΟΚ)