Αποκλείστηκαν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3 από το ΔΣ της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη

Αποκλείστηκαν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3 από το ΔΣ της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Καταγγέλλει η ΕΣΗΕΜ-Θ.

02 Φεβρουαρίου 2024

Στον αποκλεισμό εργαζομένων της ΕΡΤ3 από το ΔΣ της ΕΡΤ που έλαβε χώρα προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε ο Κωνσταντίνος Ζούλας σύμφωνα με την ΕΣΗΕΜ-Θ. Όπως αναφέρει η καταγγελία της Ένωσης Συντακτών ο πρόεδρος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αρνήθηκε την παρουσία αντιπροσωπείας δημοσιογράφων στο ΔΣ που διεξήχθη, οι οποίοι είχαν ως σκοπό να παρουσιάσουν θέσεις ενάντια στη συρρίκνωση του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ3.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ ΑΕ Κ. Ζούλας αρνήθηκε την παρουσία αντιπροσωπείας δημοσιογράφων της ΕΡΤ3, μεταξύ των οποίων και μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ που εκπροσωπούσαν την Ένωση, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία της αντιπροσωπείας ζητήθηκε ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΜ-Θ, εφόσον το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα της Ένωσης για συνάντηση. Σκοπός της παρέμβασης ήταν να παρουσιαστούν οι θέσεις του δημοσιογραφικού κόσμου της Μακεδονίας και της Θράκης ενάντια στην υποβάθμιση και τη συρρίκνωση του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ3, όπως αποτυπώνονται στις εργασιακές συνελεύσεις και τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΜ-Θ.