Με Sophie Lies και Amalia & The Architects το νέο Fresh Voices του Voice 102.5

Με Sophie Lies και Amalia & The Architects το νέο Fresh Voices του Voice 102.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Live στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος!

15 Απριλίου 2024

Το νέο project του Voice 102.5 σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, παρουσιάζει τις καινούργιες φωνές της πόλης και δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές του, αλλά και το ευρύτερο κοινό, να γνωρίσουν καλύτερα την αθηναϊκή σκηνή. Μετά από τα δυο ξεχωριστά sessions, ακολουθεί μια πρωτότυπη συζήτηση-συνέντευξη με τους καλλιτέχνες και με τη συμμετοχή του κοινού.

Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 20:00, θα παίξουν ζωντανά η Sophie Lies και οι Amalia & The Architects.

Είσοδος δωρεάν μόνο με προσκλήσεις.

Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση, στέλνοντας SMS στο 54301 γράφοντας: VOICE1025 (κενό) FRESHVOICES & το ονοματεπώνυμό σας

SOPHIE LIES

Η Σόφι γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Πέραμα, μια συνοικία του Πειραιά. Τον Οκτώβρη του 2020 κυκλοφόρησε, μαζί με τους μουσικούς της συνοδοιπόρους, διαδικτυακά και ανεξάρτητα, τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Μια Πέτρα Σαν Σπίτι».
Αυτή την περίοδο ηχογραφεί τον δεύτερο δίσκο της συνεχίζοντας να πιστεύει πως γράφει τραγούδια ώστε να πάρουν μορφή οι απορίες και οι ιστορίες της. Γι’ αυτό και τα τραγούδια μοιάζουν άλλοτε με μελωδικές φολκ αφηγήσεις κι άλλοτε με πρόζα που της λείπουν τα μπιτ κι έχει μείνει στον αέρα. 
Τον Φεβρουάριο του 2024 κυκλοφόρησε το πρώτο single του επερχόμενου δίσκου με τίτλο «Ωδή Στην Ταυτότητα».

AMALIA & THE ARCHITECTS

Οι Amalia & The Architects είναι το solo πρότζεκτ του τραγουδοποιού Amalia, με ήχο που συνδυάζει indie rock, folk και pop στοιχεία. Στη σκηνή του Γαλλικού Ινστιτούτου θα μοιραστούν με τη μπάντα του singles όπως το Love is in my Room και το Why is the Night αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον επερχόμενο πρώτο του δίσκο.
Στα πλήκτρα ο Νικόλας Πλάτων, στην κιθάρα ο Οδυσσέας Τζιρίτας στο μπάσο η Σόφη Παπακοσμά και στα τύμπανα ο Γιάννης Παπανικολάου.