«Ζέσταμα» για το Euro 2024 με «Euro Nights» στην ΕΡΤ1

«Ζέσταμα» για το Euro 2024 με «Euro Nights» στην ΕΡΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με παρουσιαστή τον Πάνο Βόγλη.

10 Ιουνίου 2024

Πρεμιέρα αύριο για το «Euro Nights», την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ1 για το φετινό Euro που θα προβάλλεται έως και αυτή την Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα. Στην παρουσίασή της θα είναι ο Πάνος Βόγλης, ο οποίος θα μεταφέρει το κλίμα από τα γήπεδα της Γερμανίας πριν την σέντρα στη διοργάνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι το κύριο «βάρος» των μεταδόσεων του Euro 2024 θα αναλάβει η ΕΡΤ1, ενώ στους διπλούς αγώνες θα μπαίνει στο «παιχνίδι» και η ΕΡΤ3. Στην περιγραφή των αγώνων θα βρίσκονται από την Γερμανία οι Γιώργος Χαϊκάλης, Βασίλης Μπακόπουλος, Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Τραπεζανίδης, Τάσος Κολλίντζας και Πάνος Μπλέτσος.

Πριν και μετά τις αναμετρήσεις, στις 21.00 και στις 00.00, θα μεταδίδονται αντίστοιχα pre game και post game shows, στα οποία θα συμμετέχουν 4 θρύλοι της Εθνικής που κατέκτησαν το Euro πριν 20 χρόνια, στην Πορτογαλία. Από το στούντιο θα αναλύουν τους αγώνες και θα περιγράφουν ιστορίες από το παρελθόν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Τάκης Φύσσας, και από τα γήπεδα της Γερμανίας σε ζωντανή σύνδεση ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Άγγελος Χαριστέας.