ΠΟΣΠΕΡΤ: «Δεν ξεχνάμε το «μαύρο» στην ΕΡΤ»

ΠΟΣΠΕΡΤ: «Δεν ξεχνάμε το «μαύρο» στην ΕΡΤ»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοίνωση για την επέτειο με αιχμές.

11 Ιουνίου 2024

11 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, από την τότε τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (η τελευταία αποχώρησε μετά από αυτή την κίνηση), και η ΠΟΣΠΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση με «βολές» κατά όσων υποστήριξαν το «μαύρο», και όχι μόνο.

Σήμερα 11 Ιουνίου συμπληρώνονται 11 χρόνια από το «μαύρο» που επέβαλαν στην ΕΡΤ και στην κοινωνία οι συγκυβερνώντες Σαμαράς και Βενιζέλος.

11 χρόνια μετά οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε εκείνους που καταπατούν το δίκαιο, απαξιώνουν τους εργαζόμενους και ισοπεδώνουν τα εργατικά δικαιώματα, υποβαθμίζουν την δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία, αγνοούν την κοινωνία.

11 χρόνια μετά μαζί με τους τότε υποστηρικτές του «μαύρου» συνεχίζονται τα σκάνδαλα, η κακοδιαχείριση, η ρουσφετολογία, η αδιαφάνεια και η κυβερνητική προπαγάνδα.

Για εμάς η 11η Ιουνίου είναι μία μαύρη επέτειος, μία ημέρα που τιμούμε όλους όσοι αγωνίστηκαν δίπλα μας, μία ημέρα που μας θυμίζει πως εργαζόμενοι και κοινωνία είμαστε ένα και επιβάλλεται από κοινού να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μια ΕΡΤ απαγκιστρωμένη από κομματικές και κυβερνητικές παρεμβάσεις, μια ΕΡΤ δίπλα στον πολίτη.