Παναγιώτης Ρήλλος, μία διαφορετική εκπομπή που, ευτυχώς, υπάρχει

Παναγιώτης Ρήλλος, μία διαφορετική εκπομπή που, ευτυχώς, υπάρχει
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον Σπορ FM 94.6.

16 Ιουνίου 2024

Κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, 8 με 10, υπάρχει μία εκπομπή στον Σπορ FM 94.6 που όμοιά της δεν υπάρχει άλλη στο αθηναϊκό ραδιόφωνο. Την παρουσιάζει ο Παναγιώτης Ρήλλος και είναι ένα μουσικό δίωρο (όχι αθλητικό) με ελληνικά τραγούδια που δεν ακούγονται πουθενά αλλού (και έτσι μαζεμένα, σίγουρα όχι).

Από Θανάση Παπακωνσταντίνου και Κοινούς Θνητούς μέχρι Νικόλα Ασιμο και Panx Romana. Αυτή την Κυριακή μετέδωσε κι ένα σπάνιο τραγούδι από τα Διάφανα Κρίνα που υπήρχε στη συλλογή «Το Μαγικό Βοτάνι», λέγεται «Η μπαλάντα της φωτιάς» και γράφτηκε για την Κατερίνα Γώγου. Ακούσαμε και τον Τζίμη Πανούση να τραγουδάει «Αντε γαμήσου εργατιά».

Ο Παναγιώτης Ρήλλος επιλέγει ο ίδιος τα κομμάτια, ενώ λέει και διάφορες ιστορίες γύρω από αυτά. Το πρώτο μισάωρο του δίωρου είναι αφιερωμένο στο ελληνικό χιπ χοπ, σήμερα παράδειγμα ακούσαμε και Λόγος Τιμής και Dani Gambino!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή όπως σας είπαμε, το πρωί στον Σπορ FM 94.6 (εκτός από το πρώτο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα).

«Αυτά τα τραγούδια βάζεις και στο σπίτι σου γελοίε;» του έγραψε σήμερα με sms ένας ακροατής του σταθμού. Λογικό, ήθελε ο άνθρωπος Κυριακή πρωί-πρωί να ακούσει για τις σπουδαίες μετεγγραφές που θα κάνουν οι ομαδάρες μας!