Νέος «παίκτης» στον ανταγωνισμό των περιφερειακών καναλιών της Αττικής.
25 Αυγούστου 2025Μια εταιρεία που δεν έχει ως βασικό της αντικείμενο τα ΜΜΕ, ήταν εκείνη που αναδείχθηκε νικήτρια στον πλειοδοτικό διαγωνισμό του Δήμου Ασπροπύργου, για το 30% του μηνιαίου χρόνου λειτουργίας του Attica. Πρόκειται για την «B Spot Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.», η οποία ήταν και η μόνη που κατέθεσε προσφορά, ύψους 22.500 ευρώ τον μήνα. 2,5 χιλ. ευρώ πάνω από το όριο που έθεσε ο Δήμος.
Όπως αναφέρει στο site της, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, συνάπτοντας συνεργασίες με διεθνή brands, και παρέχοντας προϊόντα θέρμανσης, κλιματισμού, φωτοβολταϊκών, φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, υπηρεσίες service support και παροχής ανταλλακτικών κ.ά. Η «B Spot» ανήκει κατά 100% στον Ιωάννη Μπότσα και τον όμιλο «Botsas Group of Companies».
Ο όμιλος δηλώνει ότι έχει συνάψει στρατηγική συμφωνία με την Elpedison, για την διαχείριση της πλειονότητας των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, ενώ λειτουργεί και την εταιρεία «B Fon» η οποία δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες, και συγκεκριμένα στον τομέα των τηλεφωνικών κέντρων.
Η «B Spot» θα διαδεχθεί στην διαχείριση μέρους του προγράμματος του Attica την «Media Time Ι.Κ.Ε.», των Μπάκου-Καϋμενάκη-Εξάρχου, που ολοκλήρωσε πρόωρα την συνεργασία της με τον Δήμο Ασπροπύργου, τον περασμένο Μάιο.