Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Athens Jazz ο Άγγελος Κλειτσίκας

Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Athens Jazz ο Άγγελος Κλειτσίκας
Ακολουθήστε μας στο Google news

22 Ιανουαρίου 2026

 

Ο Άγγελος Κλειτσίκας λοιπόν είναι αυτός που διαδέχεται τον Αντώνη Ζουγανέλη (επιτυχημένος 100%) στη θέση του καλλιτεχνικoύ διευθυντή του Athens Jazz, του τζαζ φεστιβάλ που βλέπουμε κάθε Μάιο στην Τεχνόπολη και το οποίο, πλέον, έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός.

Τον Άγγελο εμείς τον ξέρουμε και τον εκτιμάμε από τη μουσική δημοσιογραφία (Avopolis, LiFO, SONIK και Rolling Stone Greece) αλλά έχει δουλέψει και στο marketing και την επικοινωνία σε εταιρίες όπως οι Netflix, Huawei και Johnson & Johnson. Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων βρίσκεται από το 2023 συμμετέχοντας μεταξύ άλλων και σε projects όπως το Athens Music Week και φυσικά το Athens Jazz

Όπως λέει το ίδιο το Athens Jazz, «θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη διεθνή ταυτότητα του φεστιβάλ, να στηρίξει την εγχώρια jazz σκηνή και να διαμορφώσει μια σύγχρονη καλλιτεχνική κατεύθυνση που φέρνει πιο κοντά κοινό, καλλιτέχνες και ιδέες».