Ζορίζονται οικονομικά (και) στο Music 89.2

Ζορίζονται οικονομικά (και) στο Music 89.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναταραχή επικρατεί στα ΜΜΕ του ομίλου Ρέστη το τελευταίο διάστημα.

28 Ιουνίου 2017
Οι μόνιμοι υπάλληλοι μετρούν περίπου δύο μήνες απλήρωτοι ενώ οι συμβασιούχοι με «μπλοκάκι» ακόμα περισσότερο (σε Nickelodeon, Rise και, όπως είπαμε, Music 89.2). Υπάρχουν ευτυχώς (ή δυστυχώς) και κάποιοι χαμηλόμισθοι που πληρώνονται πιο... κανονικά. 
 
Απολύθηκαν εν τω μεταξύ διάφοροι (ειδικά στο Nickelodeon, ακόμα και με δικαστικό κλητήρα τους έστειλαν τις απολύσεις!) με τον κόσμο να προσπαθεί μετά να πάρει τη νόμιμη αποζημίωση. Το περίεργο είναι πως την ίδια ώρα που ο Βίκτωρας Ρέστης καθυστερεί τις πληρωμές, βγάζει νέα εφημερίδα, το Sportime με διευθυντή τον Περικλή Γκιόλια και άλλους, διαφορετικούς, εργαζόμενους. 
 
Εννοείται πως ο Γκιόλιας δε φέρει ευθύνη για όσα συμβαίνουν εκεί και έρχονται από το παρελθόν. Πληροφορίες τον θέλουν να διεμήνυσε στον κόσμο πως ο ιδιοκτήτης δεν θα πληρώσει πια τίποτα κατηγορώντας ουσιαστικά το προσωπικό ότι είναι υπεύθυνο για την οικονομική κατάσταση του Ομίλου. Το σίγουρο είναι πάντως πως πολλοί εργάζονται υπό τρομοκρατικό καθεστώς. Ενώ ετοιμάζονται και να μετακομίσουν.

 
Ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν τα ζητήματα  στα συγκεκριμένα ΜΜΕ (στον Music 89.2 γίνεται καλή δουλειά). Αναρωτιόμαστε πάντως, τι τα θέλουν τα ΜΜΕ οι εφοπλιστές αν αφήνουν τον κόσμο έτσι, χωρίς χρήματα; Ειδικά όταν οι μισθοί κάποιων παιδιών είναι (για τους εφοπλιστές) όσο ένα δικό τους... απόγευμα στη Μύκονο