Φεύγει από το Real FM η Ελληνοφρένεια

Φεύγει από το Real FM η Ελληνοφρένεια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλάζει άρδην το σκηνικό στον ανταγωνισμό και τις ακροαματικότητες. 

09 Απριλίου 2017
Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για μια από τις κορυφαίες εκπομπές των ελληνικών FM, εκείνη που ανέβασε κατακόρυφα την ακροαματικότητα του Real FM οδηγώντας τον στην πρωτιά την οποία και διατηρεί μέχρι και σήμερα. Ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης αποχωρούν μετά από 6 χρόνια συνεργασίας
 
Το Μάιο του 2011 εντάχθηκαν στο δυναμικό του ραδιοσταθμού των Κουρή-Χατζηνικολάου ως αποχωρούντες από το Σκάι 100.3. Αποτελούσαν την κύρια και βασική αιτία που ο ραδιοσταθμός εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση, εκτοπίζοντας από εκεί το ραδιόφωνο του Γιάννη Αλαφρούζου.

 
Οι προτάσεις που δέχτηκαν από ανταγωνιστικά ραδιόφωνα ήταν πολλές (τρεις τουλάχιστον) το τελευταίο διάστημα. Τόσο από εκείνα που εκπέμπουν, όσο κι από κάποια που είναι υπό σχεδιασμό. Ποιος σταθμός δεν θα 'θελε άλλωστε, μια εκπομπή στο πρόγραμμά του που θα τον παγίωνε στις πρώτες θέσεις. 
 
Η αποχώρηση αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά από εκείνη του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος μετακόμισε στα Παραπολιτικά 90.1 χωρίς ιδιαίτερα, προς το παρόν, αποτελέσματα. Ο Real 97.8 έδειξε αντοχές πάντως, παραμένοντας πρώτος. Εστω και με πτωτικές τάσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια και το Μελωδία 99.2 να τον καταδιώκει από κοντά. Ο κλυδωνισμός αυτός όμως θα είναι πολύ μεγάλος τώρα.