Εκτόξευση ποσοστών πριν τον τελικό «επιβίωσης» απόψε

Εκτόξευση ποσοστών πριν τον τελικό «επιβίωσης» απόψε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ημιτελικός του «Survivor» ήταν αρκετός για να απογειώσει και πάλι τα ποσοστά του ΣΚΑΪ…

13 Ιουλίου 2018

Του Σωτήρη Μανιάτη

Και σήμερα έχουμε τον τελικό του ριαλιτοπαίχνιδου (21.00 απευθείας από το Άλσος Βεϊκου) έπειτα από έξι μήνες με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ηλία Γκότση να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Χθες, βέβαια όπως και σήμερα δεν υπάρχουν αναμετρήσεις του Μουντιάλ της Ρωσίας καθώς αύριο (14/7) θα έχουμε τον μικρό τελικό και μεθαύριο (15/7) τον μεγάλο τελικό. Θα έλεγε κανείς ότι ευνοείται ο ΣΚΑΪ από αυτήν την κατάσταση αλλά με τις ώρες που μεταδίδονται μικρός και μεγάλος τελικός (17.00 και 18.00) μάλλον δεν θα υπήρχε έτσι κι αλλιώς κανένα πρόβλημα για το «Survivor».

Πάντως, τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου με τον χθεσινό ημιτελικό, με τη Μελίνα Μεταξά να μένει εκτός τελικού και με την παρουσία όλων των παικτών του ριαλιτοπαίχνιδου, είδαν τα ποσοστά τηλεθέασης να εκτοξεύονται και πάλι. Ο ΣΚΑΪ στο σύνολο της ημέρας έπιασε τηλεμερίδιο 24,4% αυξημένο κατά 2,2 ποσοστιαίες μονάδες από την ίδια μέρα την περασμένη εβδομάδα. Κι απόψε με τον τελικό αναμένεται βέβαια να πάει ακόμα ψηλότερα.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε χθες το STAR (12,7%) κι ακολούθησαν ALPHA (11,4%) και ΑΝΤ1 (10,0%). Τα υπόλοιπα κανάλια κινήθηκαν σε μονοψήφια ποσοστά με την ΕΡΤ-1 να... βουλιάζει ακόμα περισσότερο στο 4,4% (!) καθώς δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Και η ΕΡΤ-2 ακόμα χαμηλότερα (1,5%)! Απόλυτα σταθερό παραμένει το MEGA (8,2%) ενώ τα… σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται στο E TV καθώς έπεσε στο 5,4% από το 7,1% που είχε την ίδια μέρα την περασμένη εβδομάδα.