Ένας Γερμανός «μάγος» μας οδηγεί σε μέρη πέρα από την φαντασία

Ένας Γερμανός «μάγος» μας οδηγεί σε μέρη πέρα από την φαντασία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Boris Brejcha, ο εμπνευστής και δημιουργός του High-tech minimal ήχου, θα βρίσκεται στα decks του Bolivar Beach Bar την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

06 Ιουνίου 2019

Ένα από τα πιο hot ονόματα της dance electronica του σήμερα και ιδρυτής της δισκογραφικής «Fckng Serious», ο Boris Brejcha αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή της ηλεκτρονικής μουσικής με έναν ιδιαίτερα προσωπικό ήχο και τόνο που είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί.

Παράλληλα, με αμέτρητες sold out ζωντανές εμφανίσεις σε clubs και festivals ανά τον κόσμο, έχει αποδείξει πώς είναι ικανός στο να «ταρακουνήσει» οποιοδήποτε dance floor.

Γεννημένος το 1981, ο Boris Brejcha κυκλοφόρησε τα πρώτα του releases «Monster» και «Yellow Kitchen» από το  Βερολινέζικο label Autist Records.

Μετά από τις κυκλοφορίες διάφορων EP’ s ξεκίνησε την συνεργασία του με την εταιρία παραγωγής Harthouse. Με κομμάτια όπως τα «Die Maschinen Sind Gestrandet»,«My Love» και «Lost Memory» συνδύασε τον μοναδικό του ήχο με άλλα πολυποίκιλα στοιχεία και κάπως έτσι προέκυψε και το «exceptional Talent 2007» στο περιοδικό ηλεκτρονικής μουσικής Raveline.

Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00

Αγορά Εισιτηρίων: www.viva.gr