Media News εν τάχει (09/07)

Media News εν τάχει (09/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η σεζόν τελείωσε, με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς ευχαριστημένους. Σχεδόν...

09 Ιουλίου 2019

Την πρωτιά του στο prime time πανηγυρίζει ο Alpha. Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο το κανάλι ήταν πρώτο στη συγκεκριμένη ζώνη τόσο στο σύνολο (18,7%) όσο και στο «δυναμικό κοινό» (17,7%). Όπως και στο πρώτο εξάμηνο του 2019, με 15,9% στο σύνολο και 18,4% στο 18-54.

Επομένως, όλοι ευχαριστημένοι...

-------------------------

Για μια ακόμα σεζόν ανανέωσαν τη συνεργασία τους ο Ολυμπιακός με τη Nova. Τα κανάλια Novasports θα προβάλλουν όλους τους εντός έδρας αγώνες των «ερυθρόλευκων» στην Super League και τα φιλικά προετοιμασίας τους. Δεν υπήρχε περίπτωση, άλλωστε, η ΠΑΕ να κλείσει συμφωνία με την ΕΡΤ, μετά από όλα αυτά που έγιναν. Τουλάχιστον με την παρούσα διοίκηση...

-------------------------

Λος Άντζελες μέρος δεύτερο, στις «Εικόνες» του Τάσου Δούση. Το Σάββατο στις 8 το βράδυ, η ταξιδιωτική εκπομπή του Open θα περιηγηθεί στις παραλίες, το κέντρο και τη νυχτερινή ζωή της «πόλης των Αγγέλων», το δυτικό Hollywood και την ξεχωριστή Venice Beach.

-------------------------

Όταν η βασίλισσα Φρειδερίκη... αγνοούσε την Ελλάδα που «φλεγόταν». Με αφορμή τα 56 χρόνια από τα δύο ανεπίσημα ταξίδια της στο Λονδίνο, εν μέσω διαδηλώσεων υπέρ της απελευθέρωσης των πολιτικών κρατουμένων, το αρχείο της ΕΡΤ φέρνει στο φως το δέκατο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «20 Χρόνια Επίκαιρα (1947-1967)». Με συνεντεύξεις και παρασκήνιο από εκείνη την εποχή.