Media News εν τάχει (16/07)

Media News εν τάχει (16/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ένα μικρό βήμα για έναν άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα...»

16 Ιουλίου 2019

Μισός αιώνας συμπληρώνεται από τότε που ο άνθρωπος πάτησε για πρώτη φορά στη Σελήνη, και η Cosmote TV το γιορτάζει. Από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, τα κανάλια Cosmote Cinema 2 HD, Cosmote History, National Geographic, BBC Earth και Viasat History θα προβάλλουν αφιερώματα για την ιστορική προσελήνωση των Νιλ Άρμστρονγκ και Μπαζ Όλντριν, την 20η Ιουλίου του 1969.

-------------------------

Μετά το μακρύ ταξίδι στην «άγρια δύση» της Καλιφόρνια, οι «Εικόνες» του Open ταξιδεύουν στη Μέση Ανατολή, και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Το Σάββατο στις 8 το βράδυ ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στο Μπούρτζ Χαλίφα, το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, το Dubai Mall (το μεγαλύτερο Mall του κόσμου), την παραδοσιακή συνοικία της Μπαστακίγια, το ξενοδοχείο Atlantis κ.ά.

-------------------------

Το 56ο Ράλι Αιγαίου στη Nova. Η ιστορική διοργάνωση των θαλάσσιων σπορ θα προβάλλεται καθημερινά από τα κανάλια και τις υπηρεσίες Novasports, από τις 19 εως τις 28 Ιουλίου. Εκεί θα συμμετέχει και η συνδρομητική πλατφόρμα με δική της ομάδα, με επικεφαλής τον Παντελή Λώλη.

-------------------------

Το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Φέγενορντ θα μεταδώσει η Nova. Αύριο στις 9 το βράδυ οι «πράσινοι» που βρίσκονται στο Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας για την προετοιμασία τους, θα αναμετρηθούν με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, μέσα από το Novasports 1 HD και σε audio streaming από το Novasports.gr.