Παρουσιάστηκε ο νέος ΑΝΤ1

Παρουσιάστηκε ο νέος ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιτυχημένες εκπομπές που συνεχίζουν, επένδυση στη μυθοπλασία και ειδικά προγράμματα για τα 30 χρόνια του καναλιού, την σεζόν που έρχεται.

16 Ιουλίου 2019

Ο επικεφαλής περιεχομένου του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, παρουσίασε σήμερα σε εκπροσώπους των media μια πρώτη εικόνα για το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, από τον Σεπτέμβριο. «Στόχος μας είναι η οικογενειακή τηλεθέαση, γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει μία ποικιλία εκπομπών με αυτή τη στρατηγική. Θέλουμε να “χτίσουμε” στις υποσχέσεις που δώσαμε τη φετινή σεζόν και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των τηλεθεατών για έναν πρωτοπόρο και δυναμικό ΑΝΤ1», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ενημέρωση τα πράγματα παραμένουν ως έχουν, με τον Γιώργο Παπαδάκη (για 28η χρονιά!) στην πρωινή ζώνη, τον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, την εκπομπή «Υγεία Πάνω Απ' Όλα» με την Φωτεινή Γεωργίου τα Σαββατοκύριακα και τα ντοκιμαντέρ του Vice, αργά τη νύχτα.

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι συνεχίζουν το Πρωινό της Έφης Σκορδά, το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου, το «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το «Thrive» με τη Ζέτα Δούκα και το «Streat Food» με τον Βασίλη Καλλίδη, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν επιστρέφει και το «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Το Netwix, η Web TV του ΑΝΤ1 που ανεβαίνει όλο και περισσότερο στα νεανικά κοινά, θα χρησιμοποιηθεί ως ««θερμοκήπιο» νέων ιδεών και νέων ταλέντων για την ελληνική τηλεόραση».

Ωστόσο δεν λείπουν οι νέες προσθήκες σε αυτόν τον τομέα. Το talent show τραγουδιού «The Final Four», που ήδη διαφημίζεται από το κανάλι και θα το παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, η ταξιδιωτική-αθλητική εκπομπή «Football Stories» με τους Γιώργο Λέντζα και Άγγελο Γιακουμίδη, η εκπομπή μαγειρικής «Dina's Bakery» με τη Ντίνα Νικολάου και το «My Best Friend's Fear», το νέο τηλεπαιχνίδι με φάρσες -στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την εταιρεία παραγωγής Propagate- που θα παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας.

Μεγάλη είναι η επένδυση του καναλιού στη μυθοπλασία. Εκτός από τις σειρές που πήραν το «πράσινο φως» για να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν, δηλαδή το «Πέτα τη Φριτέζα», το «Μην Ψαρώνεις» και η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», έρχονται και νέες παραγωγές. Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη, του Βαγγέλη Νάση, της Βάσιας Καριτινού και του Θωμά Τσαμπάνη στο σενάριο, και σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Χαρίτου, Σπύρου Μιχαλόπουλου και Σταμάτη Πατρώνη, και η κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» του Στράτου Μαρκίδη, σε σενάριο του Νίκου Παπαδόπουλου, της Μαντούς Αρβανίτη, του Μάκη Πιταρά και του Αντώνη Ανδρή.

Ειδική μνεία έγινε στα προγράμματα που θα βγούν -και θα ξαναβγούν- στον αέρα του ΑΝΤ1, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια λειτουργίας του. Ξεχωρίζει η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», της δημοφιλούς σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, με τον 4ο κύκλο της σειράς να προβάλλεται από τον Ιανουάριο του 2020.