«BLUE SKIES» πάνω από το Ηρώδειο

«BLUE SKIES» πάνω από το Ηρώδειο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Μάριος Φραγκούλης στην καθιερωμένη ετήσια συναυλία του στο Ηρώδειο στις 31 Αυγούστου.

22 Ιουλίου 2019

Τον περασμένο χειμώνα ο Μάριος Φραγκούλης, έκανε δύο επιτυχημένες και sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτήν την φορά επιστρέφει με ανανεωμένο ρεπερτόριο συνοδεία της Big Band και με special guest star την ντίβα της jazz Tammy McCann στην μουσική παράσταση με τίτλο «Blue Skies».

Επί σκηνής, ο Μάριος Φραγκούλης και οι 25 μουσικοί της Big Band υπό τη μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, θα παίξουν τραγούδια από τον Frank Sinatra και την Ella Fitzgerald, μέχρι τους Dean Martin και Nat King Cole.

Είναι επί της ουσίας η πρώτη φορά, μετά την εμφάνιση του Frank Sinatra στην Ελλάδα που παρουσιάζεται ζωντανά το «American Song Book». «Strangers in the Night», «Unforgettable», «Mona Lisa», «When I fall in love», «Autumn leaves», «Dream a little dream of me» αλλά και «I get a kick out of you», «My baby just cares for me», «Blue Skies», «So in love» (τραγούδι που ερμήνευσε ο Μάριος μαζί με τη Lara Fabian στην ταινία Delovely), είναι κάποια από τα τραγούδια που θα ακουστούν.

Μαζί του θα είναι, ως special guest, η ερμηνεύτρια Tammy McCann, προερχόμενη από τα μεγαλύτερα Jazz φεστιβάλ με εξαιρετικές κριτικές. Έχουν πει για την  McCann ότι ξέρει σαν ερμηνεύτρια «πώς να φέρνει στο φως τις πιο κρυφές πτυχές ενός τραγουδιού και μέσα από την ερμηνεία της να στέλνει κύματα φωτός καθώς και την καθαρότητα του στίχου. Ακούει κανείς με ακρίβεια αυτό που ήθελε να περάσει ο συνθέτης ως μήνυμα στον ακροατή του ακόμα και στους πιο δύσβατους μουσικά δρόμους, σε πολύπλοκες φράσεις».

Ώρα έναρξης: 21:00

*2 ευρώ από κάθε εισιτήριο θα διατίθενται στους σκοπούς του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Online αγορά εισιτηρίων: www.viva.gr