Media News εν τάχει (25/07)

Media News εν τάχει (25/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν έμεινε «ακέφαλο» για πολύ, τελικά, το τμήμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1.

25 Ιουλίου 2019

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσολάκη, το πόστο του αναλαμβάνει η Άννα Βλαβιανού, δύο μήνες μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Alpha. «Την ώρα που ο ANT1 συμπληρώνει 30 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Άννα Βλαβιανού έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργική πορεία του σταθμού με την πολύχρονη εμπειρία της», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του καναλιού.

-------------------------

Παραμένει στην Nova η Ευρωλίγκα. Η δορυφορική πλατφόρμα ανανέωσε τη συνεργασία με την διοργάνωση και εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα όλων των αγώνων της, για την Ελλάδα και την Κύπρο, για 4 ακόμη χρόνια, μέχρι το 2023.

-------------------------

Κυκλοφορεί την Παρασκευή το νέο τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης, με αφιέρωμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα μεταδώσουν η ΕΡΤ1, η ΕΡΑ Σπορ και τα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

-------------------------

Οι «Θαλασσόλυκοι» Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Δρυμωνάκος και Κάλια Ελευθερίου, συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Βόρειο Αιγαίο και περιηγούνται στον Άη Στράτη, που έχει την νεότερη σε ηλικία δήμαρχο της Ελλάδας (εξελέγη με ποσοστό... 100%), το ερημονήσι Κυρά Παναγιά στο θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου και τον κόλπο Πλανήτης. Την Παρασκευή στις 23.50 και σε επανάληψη το Σάββατο στις 15.00, στον ΣΚΑΪ.

-------------------------

Μια διαφορετική «Ροκ Ζώνη», αυτή την Παρασκευή στις 19.00 στο Κανάλι 1 90.4. Η «ημερήσια διάταξη» της εκπομπής περιλαμβάνει την Βeyonce, τους Flaming Lips, τον Duff McKagan, τον Neil Young, τον Bob Dylan, τους Avengers, το Avatar και τον Κέβιν Σπέισι.