Η Ελενα Ακρίτα έκρινε από μία φωτογραφία της Ελλης Στάη;

Η Ελενα Ακρίτα έκρινε από μία φωτογραφία της Ελλης Στάη;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εχουμε τρελαθεί εντελώς; Ή είναι τα social media που μας παρασύρουν και δεν ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε;

26 Ιουλίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Παίρνει λοιπόν η Ελενα Ακρίτα μία φωτογραφία (αυτή που βλέπετε, από το facebook της τη δανειστήκαμε κι εμείς, δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία του φωτογράφου) και γράφει σχόλιο εναντίον της Ελλης Στάη.

Ιδού: «Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;».

Λίγο πιο μετά συμπληρώνει το post της: «Edit. Επειδή τώρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η προσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνισή της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν - ή κατ’ ουδένα - τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least».

Μισό λεπτό για να καταλάβω επειδή το έχω απορία: ήταν εκεί η Ελενα Ακρίτα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ή κρίνει μόνο από μία φωτογραφία; Την είδε τη Στάη να χαριεντίζεται ή το συμπεραίνει από το ενσταντανέ μόνο; Αν την είδε, οκ, δικαίωμά της να την κατακρίνει και καλώς πράττει μπορώ να σας πω. Αν το συμπεραίνει όμως από τη φωτογραφία, μιλάμε για τραγικό και ανεπίτρεπτο φάουλ.

Ηταν εκεί, λοιπόν;

update: Η Στάη απάντησε ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τη Μαρέβα Μητσοτάκη από την Πάτμο, με σχόλιο «Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα»..

update 2: Νέα απάντηση από την Ελενα Ακρίτα: Αδέσμευτη δημοσιογραφία: με Κυριακο στη δεξίωση, με Μαρέβα διακοπές. Περιμενουμε με ενδιαφέρον τις αντικειμενικές συνεντευξεις που θα δώσει το πρωθυπουργικό ζεύγος στην αγαπητή συνάδελφο.