Φάρσα για βόμβα στον Alpha και το Star

Φάρσα για βόμβα στον Alpha και το Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναστάτωση στο κτίριο όπου στεγάζονται δύο κανάλια, 6 ραδιόφωνα και διάφορα περιοδικά.

23 Οκτωβρίου 2019

Δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του τμήματος πυροτεχνουργών συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις των δύο τηλεοπτικών σταθμών, στην οδό Βιλτανιώτη 36 στην Κάτω Κηφισιά. Άγνωστος τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και είπε πως στο κτίριο έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των εργαζόμενων να το εκκενώσει και να κλείσουν οι γύρω δρόμοι.

Το τηλεφώνημα, μάλιστα, έγινε λίγα λεπτά πριν βγει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στις 7. «Είχαμε τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση πριν από λίγο για τοποθέτηση βόμβας εδώ στον τηλεοπτικό σταθμό. Γίνεται ένας σχετικός έλεγχος και αν χρειαστεί ίσως διακόψουμε το δελτίο, αν αυτό κριθεί απαραίτητο» είπε on air ο Αντώνης Σρόιτερ. Το δελτίο του Alpha συνεχίστηκε, όχι όμως κι εκείνο του Star στις 19.50, που δεν μεταδόθηκε. Ο συναγερμός έληξε στις 19.55, καθώς το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα.

Στο κτίριο, εκτός από τον Alpha και το Star βρίσκονται και άλλα μέσα του ομίλου Βαρδινογιάννη, όπως ο Δίεση 101.3, ο Δρόμος 89.8 και ο Alpha 98.9, αλλά και ΜΜΕ των Αττικών Εκδόσεων, όπως ο Athens DeeJay 95.2, o Rock FM 96.9, o Λάμψη 92.3 και τα περιοδικά του ομίλου.