Και το όνομα αυτού, Legend 88.6

Και το όνομα αυτού, Legend 88.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το μουσικό ραδιόφωνο της 24 Media απέκτησε όνομα, και πολύ σύντομα θα έχει και εκπομπές.

24 Οκτωβρίου 2019

Αποκαλυπτήρια για τον νέο ροκ ραδιοσταθμό της πόλης. Από νωρίς το πρωί στους 88.6 εκπέμπει ο Legend, έπειτα από 2,5 μήνες οπότε και η συχνότητα εξέπεμπε μόνο μουσική, ανώνυμα. Επιπλέον έχουν ενεργοποιηθεί τα social media του σε Facebook και Instagram, και το site του legend886.gr, που προς το παρόν έχει μόνο τον player για το live stream.

«Η 24MEDIA ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου ραδιοφωνικού σταθμού με ροκ αισθητική στη συχνότητα των 88,6 fm. Ο νέος σταθμός ονομάζεται LEGEND και απευθύνεται στο κοινό που αγαπά και ζει με τη ροκ μουσική. Οι θρύλοι του χθες, οι επιτυχίες του σήμερα και οι μουσικές του αύριο σε ένα αληθινό ραδιόφωνο πόλης, με σύγχρονη και δυναμική φυσιογνωμία που ενσωματώνει τα ποιοτικά, premium χαρακτηριστικά των brands της 24MEDIA», αναφέρει ο όμιλος στη σχετική του ανακοίνωση.

Όπως είχαμε επισημάνει και παλιότερα, ο Legend 88.6 θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Red 96.3, στα πρώτα του χρόνια. Θα παίζει κατά βάση ξένα ροκ τραγούδια, με περισσότερες νέες κυκλοφορίες, συν ένα ελληνικό ροκ τραγούδι ανά ώρα. Το εγχείρημα έχει αναλάβει από τον περασμένο Αύγουστο ο Φίλιππος Ταλάντης, ο οποίος είχε στήσει και τον Red 96.3 πριν 15 χρόνια, εξ ου και οι ομοιότητες μεταξύ των δύο ραδιοσταθμών.

Το λογότυπο του Legend 88.6 (φώτο), σε επίπεδο χρωμάτων ακολουθεί τους ανταγωνιστές του, ενώ το σλόγκαν του «η μουσική που ακούς» διαφέρει από εκείνο που ακουγόταν από την συχνότητά του τους τελευταίους μήνες. Το όνομα «Legend» πάντως χρησιμοποιεί κι ένα... άλλο ροκ ραδιόφωνο στην Ξάνθη, ο Legend 101.6.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα του Legend 88.6.