Ο Απόστολος Κίτσος και ο Μιχάλης με τον Παντελή Καλογεράκη στο Πειραιώς 131

 Ο Απόστολος Κίτσος και ο Μιχάλης με τον Παντελή Καλογεράκη στο Πειραιώς 131
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι τρεις καλλιτέχνες παρουσιάζουν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου την μουσική παράσταση «Κάτι Παράξενο». Καλεσμένοι ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Μάρθα Φριντζήλα.

25 Οκτωβρίου 2019

Ο Μιχάλης Καλογεράκης και ο Απόστολος Κίτσος, είναι οι δύο διακριθέντες καλλιτέχνες της 4ης Ακρόασης Νέων Δημιουργών και Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου.

Ο Μιχάλης Καλογεράκης ως τραγουδοποιός, (μαζί με το δίδυμο αδελφό του Παντελή), απέκτησε το ιδιαίτερο στίγμα του μελοποιώντας έλληνες και ξένους ποιητές (η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία του διδύμου με τίτλο Προσωπικό, εκδ. Μικρή Άρκτος 2016, έχει ήδη τη δική της  επιτυχημένη πορεία) κι έτσι τον γνώρισε και το κοινό.

Ο Απόστολος Κίτσος, συστήθηκε καλλιτεχνικά πριν τρία χρόνια τραγουδώντας  δύο τραγούδια του Σπύρου Παρασκευάκου (Γλυκός Γενάρης, Βήμα εκτός).

Μετά τις δυο SOLD OUT παραστάσεις στην Αγγλικανική Εκκλησία τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του 2019 ο Απόστολος Κίτσος, ο Μιχάλης και o Παντελής Καλογεράκης θα βρεθούν ξανά μαζί στη μουσική σκηνή Πειραιώς 131 για να μας παρουσιάσουν μελοποιημένα ποιήματα από τους δίσκους Κάτι Παράξενο και Προσωπικό που κυκλοφορούν από τη Μικρή Άρκτο, πλαισιωμένα, από τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Από τον Μάνο Χατζιδάκι και τη Joni Mitchell έως τα Ρεμπέτικα και την Λένα Πλάτωνος.

Ώρα έναρξης: 21:00