Media News εν τάχει (20/11)

Media News εν τάχει (20/11)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξανά στο «παιχνίδι» των αθλητικών μεταδόσεων το νεοσύστατο One.

20 Νοεμβρίου 2019

Αυτή τη φορά με τον φετινό τελικό του Copa Libertadores ανάμεσα στην Φλαμένγκο και τη Ρίβερ Πλέιτ. Το ερχόμενο Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ, μέσα από το onetv.gr, την Nova και την Cosmote TV, σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου. Μια ώρα πριν τη σέντρα θα μεταδοθεί το pre game show με παρουσιαστή τον Αντώνη Καρπετόπουλο, τους Κώστα Νικολακόπουλο, Μένιο Σακελλαρόπουλο και Βαγγέλη Μίχο στον σχολιασμό και καλεσμένο των Αργεντίνο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα.

-------------------------

Το Top 10 της Nielsen για χθες, 19/11:
1) ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ (ΑΝΤ1): 34,3%
2) STILL STANDING (ΑΝΤ1): 28,4%
3) Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ (STAR): 25,9%
4) GREECE'S NEXT TOP MODEL (STAR): 25,6%
5) ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ (ΑΝΤ1): 21,6%
6) 8 ΛΕΞΕΙΣ (ΣΚΑΪ): 20%
7) ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR (βράδυ): 19,3%
8) ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ (ALPHA): 17%
9) ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (ΑΝΤ1): 16,9%
10) ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 (βράδυ): 15,6%

-------------------------

Την Γεωργία Σιδέρη φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο Αντώνης Σρόιτερ στην εκπομπή «Αυτοψία», την Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα. Η γνωστή ψυχολόγος μιλά στην κάμερα του Alpha για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις που την έκαναν γνωστή, την καριέρα της ως συμβούλος υπουργών και επικεφαλής νοσηλευτικών ιδρυμάτων, αλλά και τις περιπέτειές της με τον νόμο και την προσωπική της ζωή, που την είχαν οδηγήσει στην εξάρτηση από το αλκοόλ.

-------------------------

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο Open οι «Εικόνες» του Τάσου Δούση. Στο πρώτο της επεισόδιο για φέτος, το ερχόμενο Σάββατο στις 8 το βράδυ, η ταξιδιωτική εκπομπή του καναλιού επισκέπτεται το Μπαλί της Ινδονησίας, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, και περιηγήται σε παραλίες, χωριά, τοπικές γιορτές, λίμνες και ηφαίστεια του νησιού.