Πού θα υποδεχθούμε το νέο έτος;

Πού θα υποδεχθούμε το νέο έτος;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Loaded.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα live και τα πάρτι που θα γίνουν απόψε, για αλλαγή του χρόνου, στην Αθήνα.

31 Δεκεμβρίου 2019

Πλατεία Συντάγματος

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων ολοκληρώνονται απόψε στην πλατεία Συντάγματος. Headliners θα είναι οι ΜΕΛΙSSES, ενώ μαζί τους on stage θα βρεθούν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώσει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves. Το πάρτι όμως δεν τελειώνει εδώ… Στη συνέχεια, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Dj Pitsi. Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ.

 

**Οι ΜΕΛΙSSES προσφέρουν την αμοιβή τους από την εμφάνισή τους στη συναυλία για την Υποδοχή του 2020 για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

H Παραμονή Πρωτοχρονιάς αρχίζει με ένα show πυροτεχνημάτων για να καλωσορίσουμε το 2020 και δύο εντυπωσιακές νέες χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι, παραδοσιακά κάλαντα και το «Dancing Queen» των Abba. Τα πρώτα λεπτά του νέου έτους δίνεται το σήμα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2020 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ενώ, αμέσως μετά, η δράση μεταφέρεται στην Αγορά με  DJ set από τον θρυλικό mod master Eddie Piller και πολύ χορό.

NYE 2020 Prohibition Party στο Ωδείο Αθηνών

Για μία και μόνο νύχτα η ομάδα παραγωγής και διοργάνωσης πρωτότυπων πάρτι — Panda Party (Πάντα Πάρτι) μετατρέπει έναν εμβληματικό πολυχώρο 1,800 τμ στο κέντρο της Αθήνας (5 λεπτά από Πλ. Κολωνακίου) σε Speakeasy κατάσταση, προσφέροντας ένα λαμπερό ταξίδι στον χρόνο στην Αμερική των Roaring '20s, της Ποτοαπαγόρευσης, του Great Gatsby, των Ξέφρενων Πάρτυ, των Gangsters και των Flapper Girls, της Live Swing & Φουλ Χορευτικής Μουσικής, με Guest DJ sets για ΧΟΡΟ ως το πρωί και ... ακόμη:

The Swingin' Cats Live
DJ Party sets ως το πρωί
Burlesque & Fire Show by Scarlett Martini (Ρώμη)
Dancers & Performers
Τραπέζια Καζίνο: Ρουλέτα & Μπλάκτζακ
Μάθημα Charleston by Athens Lindy Hop
Retro Photo Booth να πάρεις polaroids να το θυμάσαι
Champagne & Classic 1920s Cocktails
Speakeasy Vibes & Decoration
Dress Code (απαραίτητο): 1920s style.

Doors Open: 22:00//Είσοδος: από 40 ευρώ

Half Note

To σχήμα Professor Cunningham and His Old School, μια περιζήτητη μπάντα, σε διεθνές επίπεδο, που εξειδικεύεται σε κλασικό τζαζ ρεπερτόριο που προέρχεται από την παραδοσιακή σχολή της Νέας Ορλεάνης ή το πρώιμο σουίνγκ που παιζόταν στα κλαμπ του Χάρλεμ τη δεκαετία του ’20 και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’30, μας περιμένει λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου στο Half Note.

Με μουσικούς που παίζουν με εκπληκτική δύναμη και ενέργεια, σε μια γκάμα που πιάνει από τα παλιά μπλουζ της παραδοσιακής τζαζ και του σουίνγκ ως τα χορευτικά ρυθμ εντ μπλουζ και το σουίνγκ της δεκαετίας του ’30, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται να φοράει κανείς παπούτσια για ξέφρενο χορό!

Ώρα έναρξης:1.00 μετά τα μεσάνυχτα//Είσοδος: από 20 ευρώ

Faust

Ο resident Dj του Cariocas επιστρέφει στο Faust. Ο Sunshine Pedro με δύο διεθνή φεστιβάλ (Odyssia και Under The Sun), ξεκίνησε ένα ακόμα solo marathon project (Octapussy), φόρτωσε στις βαλίτσες του επιλεγμένα disco psychedelic soul funk house dance space βινύλια, και παίζει μουσική απόψε για εμάς.

Ώρα έναρξης: 23:50 // Ποτό: 8 ευρώ, Μπουκάλι: 80 ευρώ

Rudu Bar

Το Rudu Bar,  αδειάζει καναπέδες, καρέκλες, τραπέζια, δημιουργεί Rudu-Dancefloor και αρχίζει από νωρίς για να κάνουμε ρεβεγιόν χωρίς περιττά φαγητά και φιλιά από ξεχασμένους θείους και μπανατζάκηδες...

Ώρα έναρξης: 22:00//Είσοδος Ελεύθερη

Jazzét Café

Μια ξεχωριστή υποδοχή της νέας δεκαετίας στο Jazzét Café στο Χαϊδάρι, με μουσική, χορό και live εκπλήξεις.

Ώρα έναρξης: 22:30// Είσοδος ελεύθερη // Κρατήσεις: 210 5815626

Six d.o.g.s

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο #sixdogs με το ΡΕΪΒΕΓΙΟΝ να ξεκινά στις 21:00 στο ολοκαίνουργιο Μπαρ-Ρεστοράν.

Στα decks οι Trophy Wives (Stathis Mitropoulos + D'Arcy Foxx), και οι Jacob of Cappadocia (Jacob Skenderidis), και Κ.Atou (K.atou). Μαζί τους, the hostess with the mostest! Ο A Man To Pet (Thanasis Petroyiannis), απευθείας από το Ντάλστον, θα γιορτάσει τα 20+20 γενέθλια του με ένα ρέιβ καμπαρέ.

Στις 00:00 νταν το καθιερωμένο countdown στον Κήπο για καλή χρονιά!

Ώρα έναρξης: 21:00//Είσοδος Ελεύθερη

Fuzz Club

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου ετοιμαζόμαστε για μαγικό ταξίδι στον Πόλο της Ακραίας Διασκέδασης... δηλαδή στον κόσμο των Trashformers! Προσγειωνόμαστε σε ακομπλεξάριστη διαχρονική διασκέδαση

Προπώληση 6 - ταμείο 7, φιάλη 80 ευρώ, κρατήσεις στο 2103450817

Boarding at 00:21 / Intergalactic Take-off at 01:24 / After Party Starts : 04:05

Κτίριο 56 Ελληνικός Κόσμος

Εμπνευσμένο από τα NYE events του Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη το ALL STAR GAME NYE 2019 συνδυάζει Έλληνες artists, performers, DJ’s και Club Nights μαζί με state of the art οπτικοακουστικό show κάτω από την ίδια στέγη.

LIVE PERFORMERS:
SNIK - LIGHT - HAWK

Guest Party "SHOWTIME":
ROBIN - L ARTISTIQUE - RUBY - PARADOX

DJ’:
CHARGE - BAGHDAD -MR. CHI - OCKEY - IAMSTRONG X APON

Guest team “ATHENS BROS":
WILLIAM & FRIENDS

Show:
- Special visual show
- 20 dancers and performers
- Co2, fireworks, flame show

Στο χώρο υπάρχει γκαρνταρόμπα και περιφραγμένο parking.

Ώρα έναρξης: 22:00 // Είσοδος με open bar από 20 έως 70 ευρώ

 

 Gazarte

Οι chef του Gazarte, μας χαρίζουν εκλεκτά πιάτα και γευστικές δημιουργίες με ξεχωριστά αρώματα! Τους μουσικούς ρυθμούς ανεβάζει η Gazarte Party Band, ενώ οι DJs του Gazarte, παίρνουν τα ηνία μετά.

Ώρα έναρξης: 21:00// Είσοδος από 6 ευρώ (Για το μενού ισχύουν άλλες τιμές).

Ξενοδοχείο Hilton

Το MAD radio 106,2 ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον νέο χρόνο με διαφορετικές μουσικές σκηνές φιλοξενούνται μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου.

Stage HOUSE

DINO MFU: O Έλληνας Dj & Μουσικός Παραγωγός, Resident σε Cavo Paradiso Μυκόνου & Bolivar Athens.

DJ ATHENA: Η πλέον αναγνωρίσιμη γυναίκα της Ελληνικής House σκηνής.

DJ PABLO NUEVO: Με 10ετή παρουσία στην διεθνή House σκηνή, με έντονη παρουσία στη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου.

Stage MAINSTREAM – GREEK

Στο μεγαλύτερο stage του Χίλτον ο dj Harry V της ομάδας All star με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τελευταίας χρονιάς με mainstream and Greek music.

Stage RnB – TRAP – HIP HOP

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ballroom αίθουσα.

DJ RICO: Ο πλέον αναγνωρίσιμος Έλληνας μουσικός παραγωγός της Ελληνικής Hip Hop σκηνής, μέλος των ΝΕΒΜΑ.

DJ ROCKFELLAZ, DJ JAMES JIM & MC YOUNG T: Ο resident Dj  και Mc του Black Sauce, κορυφαίου RnB – Trap – Hip Hop party της Αθήνας.

DJ OVVIS: Με παρουσία  στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας όπως το  Rox, Tokyo, Penarrubia, Blast, En Vogue, Toyroom, Clown Dogs.

DJ GES: Με πολυετή χώρο στην Rnb – Trap – Hip Hop σκηνή.

Εισιτήρια από 50 (προπώληση), από 65 ευρώ (πόρτα).

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18.

Και μην ξεχνάτε στη agenda του loaded.gr βρίσκετε όλα τα live για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.