Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες

Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι OPERA CHAOTIQUE στο El Convento del Arte την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

13 Ιανουαρίου 2020

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πέτυχαν σε όλα εκτός από δυο: τους ΟΠΕΡΑ ΚΑΟΤΙΚ. Δώσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο το κόσμο και δεν έμεινε  τίποτε για τον πληκτροφόρο αoιδό ΤΕΝΟΡΜΑΝ και τον κυμβαλοτυμπανοκρούστη ΒΟΥΝΤΟΥ. Το παράξενο ντουέτο εμπνέεται απο τους προγόνους του και παρουσιάζει ένα κωμικοτραγικό χαοτικό ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΚΑΜΠΑΡΕ.

Με special guests: Τηλέμαχος Μούσσας - Κιθάρα, Theremin, Νάσσια Γκόφα - Τραγούδι

Οι Opera Chaotique έχοντας τρία αγγλόφωνα άλμπουμ έως τώρα έχουν εμφανίστει σε μεγάλα φεστιβάλ, θέατρα και venues σε 19 χώρες ήδη στα οτκώ χρόνια πορείας τους.

Με sold out σε Εθνική Λυρική Σκηνή και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έχουν συνεργαστεί μεσημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα ( Δ. Σαββόπουλος, Λ.Μαχαιρίτσας, Μ.Πασχαλίδης κα) και απότον υπόλοιπο κόσμο (Nouvelle Vague, The Tiger Lillies , Ojos de Brujo κ.α.). Με το Διονυσιακό Καμπαρέ τους έχουν καταφέρει να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.

Τον Φεβρουάριο του 2020 θα κυκλοφορήσουν το πρώτο Ελληνόφωνο CD τους, ενώ θα περιοδεύουν σεΓερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό