Καλλιτεχνικό Burlesque στο Gagarin

Καλλιτεχνικό Burlesque στο Gagarin
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σάββατο 21 Μαρτίου. Πληροφορίες εντός.

27 Ιανουαρίου 2020

Ακούγεται σαν ονείρωξη, θα είναι όμως πραγματικότητα: Shelly d’Inferno και Dani Divine,για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα, στην σκηνή του Gagarin 205.Τα δύο alternative supermodels, με τα εκατομμύρια των fans/followers, σε ένα fashion show της Αγγλικής εταιρίας latex ρούχων House Of Harlot, αλλά και σε ντούετο-fireshow, ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το πρώτο Venus In Furs της post-Second Skin εποχής.

Σε άλλο κλίμα, η Vicky Butterfly από το Λονδίνο υπόσχεται να σε μεταφέρει σε άλλες εποχές με τα δύο Burlesque shows της.

Δεν θα έχει όμως μόνο international άρωμα το Venus. Shibari Bondage performance από την WisDomme και την Psychopsis. Ιδρυτικά μέλη της ομάδας Athens Shibari και οι δύο τους, με την WisDomme να διδάσκει την τέχνη του Ιαπωνικού bondage σε καθημερινή βάση και την Psychopsis να αποτελεί την ιδανική on stage παρτενέρ.

Και επειδή μπορούμε να πούμε πως it's never enough, η Evgenia Galeraki, μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες aerialists, σε δύο performances (κούνια και σχοινί). 

Θα προστεθούν φυσικά και άλλοι performers, ενώ να περιμένεις και άλλα exciting νέα, όχι μόνο για το stage, αλλά και για τον εξώστη του Gagarin.

Dj sets by George Fakinos & Irene Karaoglou.

Εισιτήρια ΕΔΩ: