Media News εν τάχει (06/02)

Media News εν τάχει (06/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μιλά για την ελληνική κρίση στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

06 Φεβρουαρίου 2020

Την ερχόμενη Κυριακή στις 23.30, το κανάλι του Νέου Φαλήρου θα μεταδόσει σε μαγνητοσκόπηση την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν στον Αλέξη Παπαχελά. Ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ θα μιλήσει για τις προειδοποιήσεις του στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, τις πιέσεις των Γερμανών, το δημοψήφισμα του 2015, το Plan B της Ευρώπης σε περίπτωση Grexit, το παρασκήνιο της συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης κ.ά.

-------------------------

Πρεμιέρα την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 23.45 για το «Special Report», τη νέα εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζουν ο Τάσος Τέλλογλου και ο Αντώνης Φουρλής, «μεταγραφές» από τον ΣΚΑΪ και το Mega αντίστοιχα. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Τάσος Τέλλογλου ταξιδεύει στον Βόλο για το ζήτημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης της πόλης, η Κέλλυ Χεινοπώρου επισκέπτεται την Λέσβο για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα και ο Αντώνης Φουρλής «ανεβαίνει» στην Κωνσταντινούπολη για να συναντήσει τους εναπομείναντες Έλληνες της μεγαλύτερης πόλης της Τουρκίας.

-------------------------

Αφιέρωμα στους «ανθρώπους που προσπερνάμε» από την εκπομπή «360°» και την Σοφία
Παπαϊωάννου. Απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα θα προβληθούν ιστορίες από τους εξαρτημένους, τους άστεγους και τους μετανάστες που συχνάζουν τα βράδια σε στενά και πλατείες του κέντρου της Αθήνας. Στην κάμερα του Alpha μιλούν για την καθημερινότητά τους ο Χρήστος και η Σαμίρα, δύο χρήστες ναρκωτικών που έχουν το «στέκι» τους κάτω από τη Βαρβάκειο Αγορά, και η Εύα, μια άστεγη που κοιμάται σε ένα χαρτόκουτο στην Σταδίου εδώ και 7 χρόνια.

-------------------------

Επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν το «Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς» στην Cosmote TV. Η σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν μέσα από τη συχνότητα του Mega, επανέρχεται στο κανάλι της συνδρομητικής πλατφόρμας στο YouTube με 10 νέα επεισόδια, από την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη πρωί. Επιπλέον οι followers του Instagram της Cosmote θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα επεισόδια του προηγούμενου κύκλου, μέχρι την πρεμιέρα του νέου.

-------------------------

Με «20άρι» και περίπου 2 εκατομμύρια τηλεθεατές «αποχαιρέτησαν» τον Ιανουάριο οι «8 Λέξεις». Η δημοφιλής σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που προβάλλεται καθημερινά από τον ΣΚΑΪ, σημείωσε μέσο όρο 21,6% στο σύνολο του κοινού τον μήνα που πέρασε, και την παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό 1.952.511 τηλεθεατές, αφήνοντας πίσω με διαφορά τουλάχιστον 4,9 μονάδων το δεύτερο κανάλι του ανταγωνισμού.

-------------------------

«Netflix and chill» από τον Σοκ FM 104.8. Ο ελληνικός ραδιοσταθμός της Χαλκίδας, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, προσφέρει στους ακροατές του μια ετήσια συνδρομή για το Netflix, έναν χρόνο δωρεάν ποπ κόρν και έναν ολοκαίνουργιο καναπέ. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν οι (ερωτευμένοι, κι όχι μόνο) ενδιαφερόμενοι είναι να κάνουν like στην φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram, follow τον Σοκ FM 104.8 και tag έναν φίλο τους, για να μπουν στην κλήρωση που θα γίνει ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.