Η «gay propaganda» των Pussy Riot δεν θα περάσει

Η «gay propaganda» των Pussy Riot δεν θα περάσει
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ρωσική Αστυνομία μπούκαρε και διέκοψε το γύρισμα ενός, παράνομου όπως λέει, βίντεο-κλίπ του συγκροτήματος...

10 Φεβρουαρίου 2020

Το καινούργιο τραγούδι λέγεται «БЕСИТ / RAGE» και σύμφωνα με την αστυνομία, όπως βλέπουμε στο βίντεο που ανέβασε το γκρουπ, όλα γύρω από αυτό είναι παράνομα. Είναι ο νόμος που έχει ψηφιστεί στη Ρωσία από το 2013 για την «gay propaganda». Οπως περιγράφει το συγκρότημα, έδωσαν εντολή και τους έκοψαν το ρεύμα.

Οι Pussy Riot έκαναν λόγο για «150 activists, mostly female or queer» που συμμετείχαν στο γύρισμα και αναφέρουν πως δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν ούτε καν με γεννήτρια

Από τα στούντιο πάντως που γινόταν το γύρισμα μιλούν για στημένη φάση από το συγκρότημα και ότι οι αστυνόμοι ήταν ηθοποιοί. Οι Pussy Riot απάντησαν στο Instagram πως αν ήταν ηθοποιοί θα έπαιρναν το Οσκαρ.

Και πρόσθεσαν: «Χάσαμε $ 15k από την παραγωγή βίντεο σήμερα λόγω του παράλογου νόμου "ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας" και θα σας είμαστε ευγνώμονες αν διαδώσετε αυτές τις πληροφορίες και / ή μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα χρήματα για να το γυρίσουμε το βίντεο ούτως ή άλλως». Εδώ ο λογαριασμός: paypal.me/xxpussyriotxx.