Η Μόνικα στις συναντήσεις με μουσικούς στο café του Ιανού

Η Μόνικα στις συναντήσεις με μουσικούς στο café του Ιανού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη, θα συνομιλήσει με τη Monika για τα πέντε χρόνια απουσίας της από την δισκογραφία, για το νέο της άλμπουμ «Ο κήπος είναι ανθηρός», από την Panik Oxygen και όχι μόνο. Ο επίλογος θα είναι, όπως πάντα, μουσικός.

19 Φεβρουαρίου 2020

Λίγα λόγια για τη συνάντηση

Τα καινούργια της τραγούδια έχουν, για πρώτη φορά, ελληνικό στίχο. Κάποια είχαν μείνει για χρόνια στο συρτάρι. Δεν έπαιρνε την απόφαση να τα κυκλοφορήσει.

«Κάθε φορά που ετοιμαζόμουν να βγάλω καινούργιο δίσκο, σκεφτόμουν μήπως έπρεπε να τα συμπεριλάβω κι αυτά. Αλλά πάντα κάτι με κρατούσε. Φοβόμουν την κριτική, είχα μεγάλη ανασφάλεια, είχα επηρεαστεί και από όσους με συμβούλευαν ότι πρέπει να έχω συγκεκριμένη ταυτότητα ως καλλιτέχνις, ότι δεν θα ήταν καλό να μπερδέψω το κοινό μου. Κι όταν ήμουν πιο μικρή, ήμουν και πιο ευάλωτη. Τόλμησα να παρουσιάσω το "Σε ποιον έρωτα ζω" σε μια συναυλία στη Μικρή Επίδαυρο το 2011 και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Το ηχογράφησα πέντε-έξι φορές στο στούντιο αλλά ποτέ δεν το θεώρησα ολοκληρωμένο, δεν είχα τη σιγουριά ότι μετέδιδε αυτό που πραγματικά ένιωθα. Μέχρι φέτος», λέει.

Έτσι προέκυψε «Ο κήπος είναι ανθηρός», το νέο της άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen. Έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας από την δισκογραφία, η Monika επιστρέφει δυναμικά. Τραγουδοποιός, σύζυγος, μητέρα, κόρη, αδελφή – όλες οι ιδιότητές μπερδεύονται γλυκά κι εκείνη είναι πιο ήρεμη, ώριμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα μεταδίδεται ζωντανά στο ianos.gr.

Με την υποστήριξη του Μελωδία 99.2 και Μέντα 88.

Ώρα: 20:30