Media News εν τάχει (21/02)

Media News εν τάχει (21/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Mega» πρεμιέρες και το Σαββατοκύριακο, με έντονο το αθλητικό στοιχείο.

21 Φεβρουαρίου 2020

Η αρχή θα γίνει αύριο στις 7 το πρωί με την επαναφορά του «Mega Σαββατοκύριακο», της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής που θα έχει στο «τιμόνι» της τον Γιώργο Χουδαλάκη, τον Άρη Ραβανό, τον Χρήστο Μέγα και τη Μαρία Κατσή. Το Σάββατο καλεσμένοι θα είναι η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. Και την Κυριακή ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Τσιάρας, η Μαριέττα Γιαννάκου (ΝΔ), η Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ) και ο ολυμπιονίκης Χρήστος Βολικάκης, σε σύνδεση με το Βερολίνο.

-------------------------

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το «Mega Sports Weekend» κάθε μεσημέρι (ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες), και το Σαββατοκύριακο θα κλείνει με την «Σούπερ Μπάλα», μια ακόμα ιστορική εκπομπή του Mega. Κάθε Κυριακή στις 10 το βράδυ ο Αντώνης Καρπετόπουλος και η Σοφία Αλατζά θα είναι στην παρουσίαση, οι Κώστας Νικολακόπουλος, Κώστας Οικονομίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος και Ευάγγελος Μίχος θα σχολιάζουν τις αναμετρήσεις της κάθε αγωνιστικής και ο Ηρακλής Τσίκινης θα αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις. Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ο παλαίμαχος παίκτης και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

-------------------------

Ξενάγηση στην υπό κατασκευή «Αγιά Σοφιά» από την Nova. Στο Nova Sports 1 HD στις 18.30, λίγο πριν την έναρξη του ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, η «Ώρα των Πρωταθλητών» μπαίνει στο νέο γήπεδο της «Ένωσης» και μαζί με παλαίμαχους παίκτες της θα παρουσιάσουν την πρόοδο των εργασιών στην ιστορική της έδρα.

-------------------------

Η ένδοξη ιστορία της Columbia αλλά και το άδοξο τέλος της, στο Δεύτερο Πρόγραμμα. Αύριο στις 7 το απόγευμα και για δύο ώρες η Λίνα Νικολακοπούλου και η Αλεξάνδρα Χριστακάκη φιλοξενούν τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, έναν από τους ηχολήπτες της ιστορικής δισκογραφικής εταιρείας, ο οποίος θα μιλήσει μεταξύ άλλων για τις ηχογραφήσεις κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής μουσικής όπως του Μίμη Πλέσσα, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Μάνου Λοϊζου κ.ά.