Τη Δευτέρα τα νεότερα για τις παραστάσεις στη Λυρική

Τη Δευτέρα τα νεότερα για τις παραστάσεις στη Λυρική
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σύσκεψη για τα μέτρα λόγω... κορωνοϊού

08 Μαρτίου 2020

Σε σύσκεψη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου αναμένεται να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τις παραστάσεις στην ΕΛΣ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι παραστάσεις της 7ης και 8ης Μαρτίου αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού και όπως είχε ανακοινωθεί οι νέες αποφάσεις θα ληφθούν εντός της εβδομάδας που αρχίζει.

Την ίδια ώρα, το Μέγαρο Μουσικής ανακοίνωσε ότι “σε πλήρη εναρμόνιση με την πολιτική του υπουργείου Υγείας σχετικά με τον κορωνοϊό (COVID-19), έχει λάβει σειρά προληπτικών μέτρων για τη θωράκιση των εργαζομένων και των επισκεπτών του.

Συγκεκριμένα, έχει γίνει τοποθέτηση αντισηπτικής γέλης για την απολύμανση των χεριών και αντικατάσταση των συμβατικών καθαριστικών με αντισηπτικά σκευάσματα σε όλους τους χώρους του Μεγάρου, κοινόχρηστους και διοικητικούς.

Παράλληλα έχει δοθεί ειδική οδηγία για αποχή από τον εργασιακό χώρο υπαλλήλων που τυχόν μετακινήθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο από και προς χώρες στις οποίες εμφανίστηκε σημαντικός αριθμός κρουσμάτων”.

Προσέθεσε, δε, ότι “οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά. Το κοινό θα ενημερώνεται άμεσα για τυχόν νέες εξελίξεις από το site και τα social media του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών”.