Media News έν τάχει (20/03)

Media News έν τάχει (20/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Alpha και το ΕΜΣΤ συμπράττουν για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

20 Μαρτίου 2020

Στην ιστοσελίδα του καναλιού, alphatv.gr, έχει ήδη δημιουργηθεί ειδικό microsite με την υποστήριξη του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, στο οποίο τα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους στο σπίτι, με εκπαιδευτικά έντυπα σε μορφή pdf για παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Τα έντυπα αυτά περιέχουν τρόπους απασχόλησης με αφορμή την μοντέρνα τέχνη και τις συλλογές του ΕΜΣΤ από αναγνωρίσιμους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

-------------------------

Έκτακτο βοήθημα 200 ευρώ από την ΕΣΗΕΑ σε κάθε εργαζόμενο της «Νέας Σελίδας». Στην σχετική του ανακοίνωση το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων, πέρα από την δημοσιοποίηση της ενέργειάς του, κατηγορεί τον εκδότη της εφημερίδας, Ηλία Λιβάνη, πως είναι «απαθής» απέναντι στους (πρώην, πλέον) εργαζομένους του και «δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα» από τότε που εκδόθηκε το τελευταίο φύλλο της «Νέας Σελίδας», πριν περίπου έναν μήνα.

-------------------------

«Ανεβάζει στροφές» η πρωινή και ενοποιημένη (εκτάκτως) «Ώρα Ελλάδος» του Open, στις βασικές κατηγορίες κοινού. Συγκεκριμένα, χθες από τις 05.00 εως τις 10.00, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη σημείωσαν 18,2% στο σύνολο, 24,4% στο 18-54, 25,8% στους άνδρες από 25-54 ετών και 21,3% στις γυναίκες 25-54 ετών.