Daphne And The Fuzz απόψε σε live streaming

Daphne And The Fuzz απόψε σε live streaming
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και κάπως έτσι κλείνει η δεύτερη εβδομάδα των Stay Home Sessions

05 Απριλίου 2020

Η ομάδα της United We Fly, ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο των Stay Home Sessions με τη Daphne And The Fuzz. Και ενώ θα περιμένουμε τον τρίτο κύκλο – μας το είχε επιβεβαιώσει και ο Theodore εμπνευστής των Stay Home Sessions ΕΔΩ, κλείνουμε ραντεβού για το βράδυ της Κυριακής στις 20:30.

Η τραγουδίστρια των Dapnhe And The Fuzz ανήρτησε και φωτογραφία από τις ετοιμασίες

Έχει και τα καλα της η καραντίνα: έχουμε άπλετο χρόνο να είμαστε δημιουργικοί και βρίσκουμε νέους τρόπους να ακουμε και να παίζουμε μουσική. Πιστεύω πως μετά από όλο αυτό, τo live music streaming θα μείνει για τα καλά στον τρόπο που ψυχαγωγούμαστε, ενισχύοντας τις φυσικές live εμπειρίες που σίγουρα δεν μπορούν αντικατασταθούν πλήρως (προς το παρόν τουλάχιστον) .

Ανυπομονώ να σας δω virtually στο δωμάτιο μου την Κυριακή και να σας παίξω κομμάτια από τους δυο δίσκους των Daphne and the Fuzz καθώς και κάποια καινούργια ακυκλοφόρητα. Stay safe, stay creative”, αναφέρει στο μήνυμά της.

Η υπηρεσία είναι ανοιχτή σε όλους. Όποιος όμως το επιθυμεί μπορεί να μπει στο viva.gr και να διαθέσει ένα ποσό της επιλογής του για να στηρίξει τους καλλιτέχνες αλλά και την ομάδα πίσω από τα Stay Home Sessions, για να μπορούμε να #μενουμεσπιτι με μουσική.