Τι θα δούμε σήμερα σε live streaming;

Τι θα δούμε σήμερα σε live streaming;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μουσική, μπαλέτο και όπερα για παιδιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Μεγ. Τετάρτης

15 Απριλίου 2020

Η Χριστίνα Μαξούρη απόψε στις 22:00 τραγουδά στο πλαίσιο του μικρού διαδικτυακού φεστιβάλ «Ημέρες Ρεθύμνου». Η εκδήλωση έχει τίτλο "«Μια φωνή κι ένα πιάνο, από σπίτι σε σπίτι», ενώ την ερμηνεύτρια συνοδεύει ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης στο πιάνο.

Συνδεθείτε ΕΔΩ

Στις 21:00 η United We Fly παρουσιάζει την συναυλία που είχε δώσει η Danai Nielsen στο Summer Nostos Festival το 2019

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για την δεύτερη εβδομάδα των live streaming μας έχει ετοιμάσει το Klangforum Wien με το Happiness Machine (2019) και τη Λένα Κιτσοπούλου που τραγουδάει Rebetika: The Blues of Greece, από το Joe’s Pub στο Μανχάταν. Τις παραστάσεις μπορείτε να τις δείτε στο κανάλι της Στέγης YouTube.

Αν είστε λάτρης του χορού στις 20:00 θα μεταδοθεί από την Εθνική Λυρική Σκηνή «Η λίμνη των κύκνων» και θα παραμείνει στη σελίδα της για 30 ώρες. Παράλληλη μετάδοση και στο Facebook της ΕΛΣ

Μουσική διεύθυνση Ηλίας Βουδούρης / Χορογραφία Κωνσταντίνος Ρήγος

Με την Ορχήστρα, τους Α΄ Χορευτές, τους Σολίστ, τους Κορυφαίους και το Corps de ballet της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Λίγο νωρίτερα, στις 18:30, η διαδικτυακή «σκηνή» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί , τον «Μαγικό Αυλό"» του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ σε διασκευή για παιδιά (στα ελληνικά) που σκηνοθέτησε ο Μίχαελ Χάμπε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ

Από σήμερα στις 20:00 αρχίζουν και τα Pyjama Sessions της Τεχνόπολης μέσω των οποίων έρχονται σε εμάς οι πιο αγαπημένες μπάντες της εγχώριας σκηνής, με νέους και ανερχόμενους (και όχι μόνο…) μουσικούς και τραγουδοποιούς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ