Σάββατο προς Κυριακή, σε live streaming, το μεγαλειώδες «One World: Together at Home»

Σάββατο προς Κυριακή,  σε live streaming, το μεγαλειώδες «One World: Together at Home»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ετοιμαστείτε για ξενύχτι καθώς- στην Ελλάδα- η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με την επιμέλεια της Lady Gaga..

17 Απριλίου 2020

Με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) η Lady Gaga σε συνεργασία με την Global Citizen, διοργάνωνει το Σάββατο (03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ώρα Ελλάδος), μια πολύωρη εκδήλωση με τον τίτλο «One World: Together at Home», με σκοπό τη στήριξη όσων δίνουν μάχη ενάντια στον COVID-19. Στη διαδικτυακή συναυλία θα συμμετάσχουν (προφανώς από τα σπίτια τους) μεγάλα ονόματα της μουσικής αλλά και γνωστοί παρουσιαστές.

 

Σημειώστε: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (Green Day), Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, FINNEAS, Idris & Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και Stevie Wonder.

Οικοδεσπότες της φιλανθρωπικής συναυλίας θα είναι οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert, ενώ δεν αποκλείονται και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Δείτε εδώ:

Όπως ανακοινώθηκε, ήδη η πρωτοβουλία έχει συγκεντρώσει 35 εκατ. δολάρια, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeartMedia, Bell Media συν διαδικυτακές πλατφόρμες όπως Amazon Prime Video, Facebook, Instagram, LiveXLive, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo και YouTube. Επίσης, θα μεταδοθεί από το BBC One και άλλα διεθνή δίκτυα όπως beIN Media Group, MultiChoice Group, και RTE.

Εκτός από τα χρήματα, στόχος του γεγονότος είναι να υπογραμμίσει το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με τη Lady Gaga να τονίζει ότι «είμαστε όλοι ευγνώμονες στους επαγγελματίες υγείας σε όλον τον κόσμο που βρίσκονται στην πρώτη γραμμής της μάχης κατά του Covid-19».