Το... τέρας πίσω από τη μάσκα

Το... τέρας πίσω από τη μάσκα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο YouTube το ντοκιμαντέρ για τους περίφημους SlipKnot που θα δούμε το καλοκαίρι και στην Αθήνα (ελπίζουμε κι ευχόμαστε, δηλαδή).

17 Απριλίου 2020

Στον κόσμο της hard μουσικής οι Slipknot κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση. Όχι μόνο λόγω της χαρακτηριστικής τους εμφάνισης (τερατώδεις μάσκες και φόρμες εργασίας), αλλά γιατί κατόρθωσαν να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλείς και να πουλήσουν εκατομμύρια δίσκους χωρίς να βάλουν σταγόνα νερό στον ιδιαίτερα σκληρό ήχο τους, τους νιχιλιστικούς στίχους τους (χαρακτηριστικά αποκαλούν τους οπαδούς τους Maggots) ή στις εκρηκτικές συναυλίες τους.

 

Οι Slipknot διέθεσαν το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ τους «Slipknot Unmasked: All Out Life» στο YouTube.

Μια μοναδική και συναρπαστική καταγραφή από το BBC της καριέρας μιας από τις πιο επιτυχημένες μπάντες όλων των εποχών στoν σκληρό ήχο.

Η διάρκειας μιας ώρας ταινία, περιέχει νέες συνεντεύξεις και εξομολογήσεις, πρόσβαση στα παρασκήνια και ολόκληρη τη φετινή εμφάνισή τους στα θρυλικά Maida Vale Studios μπροστά σε ένα ολιγάριθμο κοινό, παίζοντας ένα τραγούδι από κάθε έναν από τους έξι δίσκους τους.

Συνεχή highlights από την 25ετή πορεία τους, οι μάχες τους με τον θάνατο, την κατάθλιψη, τις ουσίες και εν τέλει η πίστη τους σε έναν ήχο... βαρύ και ασήκωτο,μια μπάντα μόνιμα ατρόμητη και ριψοκίνδυνη.

«Οι συναυλίες μας είναι σαν να πηδάς από αεροπλάνο. Με αλεξίπτωτο ή όχι...» δηλώνει ο Corey Taylor και εκατομμύρια πιστών Maggots το ξέρουν ήδη.