Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται -και με αποκλειστικότητα- «Στο Σπίτι» του Mega

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται -και με αποκλειστικότητα- «Στο Σπίτι» του Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (25/05)

25 Μαΐου 2020

Κωνσταντίνος Αργυρός στο Mega

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής στις νεαρές και λίγο πιο μεγάλες ηλικίες, και ίσως το πιο «hot» όνομα αυτή την περίοδο στο ελληνικό ποπ ρεπερτόριο, θα είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο των μουσικών sessions του «μεγάλου καναλιού». Την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.00 θα τραγουδήσει δικές του επιτυχίες αλλά και άλλων καλλιτεχνών, μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Μπάμπη Στόκα και την Ελένη Φουρέιρα. Επιπλέον, στην εκπομπή θα ακουστεί σε πρώτη μετάδοση το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».

 

Η «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη στο Open TV

Επιστρέφει στο Open η «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαϊδη. Η εκπομπή που σταμάτησε να μεταδίδεται λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, επανέρχεται απόψε στις 23.45 με βασικά θέματα την «εγκληματική οργάνωση» στον χώρο του ποδοσφαίρου, την επανεκκίνηση της Super League και τις νέες συμμαχίες που αναμένεται να διαμορφωθούν, τις εκλογές της ΕΠΟ κ.ά.

 

ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τα εξαφανισμένα παιδιά

Το «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» της ΕΡΑ Σπορ, για τα εξαφανισμένα παιδιά. Απόψε στις 22.00, με αφορμή την σημερινή Διεθνή Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών, η ειδική εκπομπή του Τάσου Επιτρόπου θα μεταδοθεί σε πανελλαδικό δίκτυο, φιλοξενώντας εκπροσώπους ομάδων της Super League θα συμμετάσχουν στην ενέργεια «Football Cares», με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις εξαφανίσεις παιδιών. Στον αέρα του δημόσιου αθλητικού ραδιοσταθμού θα παρέμβουν, επίσης, εθελοντές και επιστήμονες του «Χαμόγελου του Παιδιού».