«Θησαυροί» από το The Ed Sullivan Show στις οθόνες μας

«Θησαυροί» από το The Ed Sullivan Show στις οθόνες μας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για πρώτη φορά είναι διαθέσιμα για streaming σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στιγμιότυπα από εμφανίσεις καλλιτεχνών στο ιστορικό Show

16 Ιουνίου 2020

Μουσικοί θρύλοι όπως οι Diana Ross & The Supremes, Four Tops, Gladys Knight & The Pips, Marvin Gaye, Neil Diamond, Smokey Robinson & The Miracles, The Beach Boys, The Jackson 5, The Supremes & The Temptations, συμπεριλαμβάνονται στα πρώτα video που θα αναρτώνται.

The Ed Sullivan Show

Έχουν περάσει σχεδόν 50 χρόνια από όταν έριξε αυλαία το ιστορικό τηλεοπτικό show “The Ed Sullivan Show” ( 6 Ιουνίου 1971 ) και σήμερα η Universal Music Enterprises κατόπιν συμφωνίας με τη SOFA Entertainment αναπολεί την επιτυχία του “The Ed Sullivan Show” και ξεκινά να δημοσιεύει στο επίσημο κανάλι του δημοφιλούς show στο YouTube όλες τις μουσικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών που πέρασαν από την 23ετη επιτυχημένη εκπομπή.

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι The Ed Sullivan Show στο Youtube

Σε καθημερινή βάση θα γίνεται πρεμιέρα και από ένα clip από τα χιλιάδες του καταλόγου του τηλεοπτικού show. Το σχετικό video θα είναι διαθέσιμο τόσο στο YouTube όσο και στην ιστοσελίδα EdSullivan.com.

Superstars όπως οι Elvis Presley, Stevie Wonder, The Band, The Beach Boys, The Beatles, The Jackson 5, The Mamas and the Papas, The Supremes, The Rolling Stones είναι κάποιοι από τους μουσικούς guests που θα συναντήσουμε στα video που θα δημοσιεύονται.

Για πολλούς το “The Ed Sullivan Show”, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο να εμφανιστούν εκεί καθώς το τηλεοπτικό show είχε τη δύναμη να προτείνει, να αναδείξει και να προωθήσει καλλιτέχνες.