Γιάννης Χαρούλης και Χειμερινοί Κολυμβητές (φέτος) το καλοκαίρι στην Τεχνόπολη

Γιάννης Χαρούλης και Χειμερινοί Κολυμβητές (φέτος) το καλοκαίρι στην Τεχνόπολη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 18 Ιουνίου

17 Ιουνίου 2020

Τουλάχιστον 50 συναυλίες θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Ιουλίου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη. Μπορεί το πρόγραμμα να ανακοινωθεί επισήμως την Πέμπτη, ωστόσο μία πρώτη γεύση για το τι θα δούμε έδωσε στον Αθήνα 9.84 και τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου η υπεύθυνη Προγραμματισμού & Παραγωγής Εκδηλώσεων της Τεχνόπολης, Άννα Γάγγα.

«Έχει και τους καλλιτέχνες που έχουμε δει κατά καιρούς στην Τεχνόπολη, νέα σχήματα αλλά και εκπλήξεις. Έχουμε και μέταλ συναυλία και τζαζ συναυλία. Θα έχουμε από Χειμερινούς Κολυμβητές μέχρι Γιάννη Χαρούλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συναυλίες με 1.000 θεατές στην Τεχνόπολη

Η Τεχνόπολη θα υποδέχεται πλέον 1.000 άτομα αντί για 6.000, ενώ στο ανακαινισμένο Αμφιθέατρο, του 9.84, θα παίζουν πιο μικρά σχήματα. Παράλληλα, έδωσε και λεπτομέρειες για το πώς θα πραγματοποιούνται οι συναυλίες.

«Έχει γίνει μία πολύ σοβαρή μελέτη για το πως θα γίνουν οι συναυλίες, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα είναι συναυλίες καθήμενων, με καθίσματα, με αποστάσεις. Κανονικά ο χώρος, χωράει 6.000 άτομα, τώρα θα βρίσκονται 1.000 άτομα».