Κρουαζιέρα θα σε πάω, με Joe Bonamassa και Jethro Tull

Κρουαζιέρα θα σε πάω, με Joe Bonamassa και Jethro Tull
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο Αιγαίο το 2021 ο μετρ των blues και οι «παππούδες» του prog rock

25 Ιουνίου 2020

Αν η ιδέα να συνδυάσετε μια κρουαζιέρα στο Αιγαίο με ζωντανές εμφανίσεις θρύλων των blues και του rock σας φαίνεται δελεαστική, τότε σπεύσατε: από τις 17 ως τις 22 Αυγούστου του 2021, ο μπλουζίστας Joe Bonamassa φέρνει στην Ελλάδα την παράσταση Keepin' the Blues Alive at sea.

To κόνσεπτ είναι απλό και άκρως δελεαστικό: σε ένα κρουαζιερόπλοιο -το Norwegian Pearl- που θα ξεκινήσει από τον Πειραιά για το Κουσάντασι της Τουρκίας, με ενδιάμεσο σταθμό τη Μύκονο, ο Bonamassa και πλήθος άλλων μουσικών από τον χώρο των blues και του rock θα παίζουν μουσική για τους επιβάτες.

Στην κορυφή του lineup μαζί με τον Bonamassa βρίσκεται ο Ian Anderson και η τελευταία εκδοχή των περίφημων Jethro Tull, ενώ μαζί τους βρίσκουμε τους Blues Pills, Walter Trout, Terry Reid, Kris Barras, Marc Broussard, Samantha Fish, Ana Popovic, King King, Jimmy Vivino, The James Hunter Six, The Suffers, Selwyn Birchwood, The Cold Stares, Daddy Long Legs, Jade MacRae, Elles Bailey, Ben Levin Piano, Lakota John και Toby Lee.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την... μουσική κρουαζιέρα μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο της διοργάνωσης και... keep the blues alive στο Αιγαίο!