Τα live του Σαββατοκύριακου

Τα live του Σαββατοκύριακου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέντε συναυλίες, μικρότερα live αλλά και Dj sets περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα

17 Ιουλίου 2020

Ας αρχίσουμε με τις συναυλίες που συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του Γιώργου Περρή, της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Λίνας Νικολακοπούλου με τίτλο “Σταθερά στα όνειρα”, αρχίζει από το Βεάκειο η περιοδεία τους.

Το αφιέρωμα στον Leonard Cohen επιστρέφει την Παρασκευή στην Τεχνόπολη. Η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is, μας ταξιδεύουν με τις ξεχωριστές φωνές τους στο θαυμαστό σύμπαν του Leonard Cohen.

Στον ίδιο χώρο θα παίξουν το Σάββατο οι Active Member, που φέτος συμπληρώνουν 1000 ζωντανές εμφανίσεις.

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, με την ευκαιρία του εορτασμού των 250 χρόνων από τη γέννηση του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, παρουσιάζει το Σάββατο στο Ηρώδειο, ένα γκαλά αφιερωμένο στην τέχνη του κορυφαίου γερμανού μουσουργού.

 

Η Λένα Πλάτωνος, έχοντας μαζί της την Σαβίνα Γιαννάτου, τον Γιάννη Παλαμίδα και την Αθηνά Ρούτση, έρχεται στην Τεχνόπολη την Κυριακή, για να αναβιώσει κομμάτια από τη μακρόχρονη καλλιτεχνική της πορεία και δίσκους – σταθμούς.

Ξεχωριστά και τα dJ sets

Ο Blend Mishkin, που φημίζεται για τα ξεσηκωτικά του dj sets, παραδίδει μαθήματα ατόφιου groove την Παρασκευή στην Ταράτσα του Gazarte.

H εκρηκτική Ιταλίδα superstar dj/ producer Deborah De Luca επιστρέφει την Παρασκευή στο Bolivar Beach Bar για μια techno βραδιά γεμάτη μπρίο και φαντασία. Μαζί της οι αγαπημένες του Ελληνικού κοινού Mikee & Manolaco.

Το Σάββατο, το Bolivar Beach Bar γιορτάζει τα 16 του χρόνια. Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή βραδιά, θα αναλάβει τα decks ο πολυαγαπημένος του ελληνικού κοινού Kiko Navarro σε non – stop ρυθμό με απογειωτικά house set, ειδικά για την περίσταση.

Η Matina Sous Peau, μεταφέρει "island vibes" από την Ταράτσα του Gazarte το Σάββατο.

Ο Michael Dotson για ένα live στον Ορφέα της Φωκίωνος Νέγρη την Παρασκευή.

Η αποβάθρα της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ μας υποδέχεται και αυτήν την Παρασκευή με την Αθηνά Ρούτση.

Η blues woman ονόματι Sugahspank! και ο Γιάννης Νιάρρος συναντιούνται στη σκηνή του Ορφέα το Σάββατο.