Ποιοι προσπαθούν να μην γίνονται οι συναυλίες; (UPDATE)

Ποιοι προσπαθούν να μην γίνονται οι συναυλίες; (UPDATE)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Περίεργες πληροφορίες μας έρχονται από διάφορες μεριές.

11 Αυγούστου 2020

Κάτι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και έχουμε πολλές ακυρώσεις συναυλιών.

Με αναλυτική ανάρτησή του στο Facebook, o Γιάννης Κότσιρας αναφέρει ότι η δημοτική αρχή της Κω «αποφάσισε την απαγόρευση διοργάνωσης συναυλιών» μεταξύ των οποίων και της δικής του.

Νωρίτερα ο Στάθης Δρογώσης έγραψε: «Η συναυλία μας στην Κεφαλονιά ακυρώθηκε. Μάλιστα ακυρώθηκε άδικα αφού το υπουργείο Πολιτισμού εξήγησε ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν αφορούσαν τις οργανωμένες συναυλίες με καθήμενους».

Ενώ, μαθαίνουμε, ότι υπάρχει άτυπη οδηγία από την κυβέρνηση, Χαρδαλιά και Χρυσοχοΐδη προφανώς, προς διάφορες πλευρές (δημάρχους, αρχαία θέατρα, επιχειρήσεις κ.ά.) να φέρνουν εμπόδια στις εκδηλώσεις και να κυνηγάνε τους πάντες. Οι πληροφορίες αυτές μαθαίνουμε έχουν φτάσει και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει.

Διαβάστε και μία καταγγελία που μας ήρθε στο Loaded.gr και έχει πολύ ενδιαφέρον: «Τις τελευταίες δύο και βάλε βδομάδες πολιτικοί παίρνουν τηλέφωνο δημάρχους και επιχειρήσεις και τους ζητάνε να ακυρώσουν τις συναυλίες που έχουν κανονίσει. Συνάδει και με τις περίεργες ακυρώσεις με περίεργες δικαιολογίες συναυλιών. Όπου είναι ξεκάθαρο.τι συμβαίνει. Δεν θέλουν να τις ακυρώσουν επίσημα γιατί μπορεί κάποιοι να ζητήσουν λεφτά που δεν θέλουν να δώσουν. Οπότε πιέζουν δια της πλαγιάς οδού».

Προ τριημέρου στη Θεσσαλονίκη έμπαιναν απίστευτα εμπόδια στην προετοιμασία μίας συναυλίας στη Μονή Λαζαριστών. Σκεφτείτε πως τους έκαναν διπλό έλεγχο το μεσημέρι που έστηναν το stage! Ανήκουστα πράγματα. Ενώ και η ακυρωθείσα συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο όταν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είχαν προβλεφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας, μοιάζει πολύ περίεργη. 

Οι χθεσινές δηλώσεις της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου, Αριστοτελίας Πελώνη από άστοχες γίνονται πλέον ύποπτες.