«Δεν έχουμε αυταπάτες. Όμως έχουμε όνειρα. 'Ο,τι κάνουμε το κάνουμε με καλή πρόθεση» UPDATE

«Δεν έχουμε αυταπάτες. Όμως έχουμε όνειρα. 'Ο,τι κάνουμε το κάνουμε με καλή πρόθεση» UPDATE
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι αναφέρει η estage για τα προβλήματα στο live του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Απόψε στις 21:00 θα επαναληφθεί το live

06 Σεπτεμβρίου 2020

UPDATE: Η πλατφόρμα estage γνωστοποίησε ότι όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο, μπορούν να δουν και το αποψινό live, ενώ όσοι επιθυμούν θα τους επιστραφούν τα χρήματά τους.

--------------------------

«Εμείς έχουμε στεναχωρηθεί περισσότερο από όλους... Δεν ξέρουμε εν τέλει πόσο οχυρωμένος μπορείς να είσαι σε μια τέτοια κακόβουλη επίθεση, όμως και αυτό θα το εξετάσουμε.Προτεραιότητα αυτή στιγμή είναι να έχουμε σωστό Live», σημειώνουν οι άνθρωποι της estage με αφορμή τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο live streaming του Θανάση Παπακωνσταντίνου το βράδυ του Σαββάτου.

Σε ανάρτησή τους στο facebook δηλώνουν «σοκαρισμένοι από την επίθεση που δέχθηκε η πλατφόρμα» προσθέτοντας ότι εργάζονται ασταμάτητα για να λυθούν τα προβλήματα.

«Αν επιβιώσει η πλατφόρμα και δώσει λύσεις στους καλλιτέχνες - κάποιοι από αυτούς μετέχουν στην προσπάθεια ενεργά- θα είμαστε χαρούμενοι... θα ζητούσαμε μόνο να μην υπάρχει μένος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε την ολόκληρη:
«Φίλοι μας,
Σοκαρισμενοι από την επίθεση που δέχθηκε η πλατφόρμα, προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση ώστε αύριο να σας αποζημιώσουμε.
Ερευνούμε από ποιόν και γιατί μπορεί να γίναμε στόχος και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα τις απαντήσεις, τις οποίες και θα ανακοινώσουμε.
Εμείς έχουμε στεναχωρηθεί περισσότερο από όλους και να ξέρετε πως κάνουμε ήδη την αυτοκριτική σε ο,τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα, ο καθένας χώρια αλλά και όλοι μαζί ως συλλογικότητα. Δεν ξέρουμε εν τέλει πόσο οχυρωμένος μπορείς να είσαι σε μια τέτοια κακόβουλη επίθεση, όμως και αυτό θα το εξετάσουμε.
Τα email χθες , μετά το αρχικό σοκ, εστάλησαν επανειλημμενα χωρίς χρονοτριβή όμως κάποιοι φίλοι μας ειδοποίησαν πως δεν τα έλαβαν. Λυπόμαστε για αυτό και θα εξετάσουμε κάθε πιθανή εξήγηση. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των φίλων το έλαβε.
Εργαζόμαστε ασταμάτητα προκειμένου να αποκατασταθούν όλα τα ζητήματα. Θα απαντήσουμε σε όλα όσα έχετε θέσει. Προτεραιότητα αυτή στιγμή είναι να έχουμε σωστό Live αύριο. Όλα θα πάνε καλά και δεν αδικηθεί κανείς.
Είναι μια σκληρή εποχή. Εμείς ως ομάδα εργαζόμαστε έξι μήνες χωρίς καμία αμοιβή και με προσωπικό κόστος για το εγχείρημα. Γνωρίζουμε πως η προσπάθεια αυτή δεν έχει οικονομικά οφέλη. Έτσι όπως έχει στηθεί η πλατφόρμα είναι ο,τι δικαιότερο και Διάφανο (για να μιλήσουμε και στην αγαπημένη γλώσσα του Θανάση) , ο,τι πιο αλληλέγγυο στους καλλιτέχνες.
Αν επιβιώσει η πλατφόρμα και δώσει λύσεις στους καλλιτέχνες - κάποιοι από αυτούς μετέχουν στην προσπάθεια ενεργά- θα είμαστε χαρούμενοι. Αν μπορούν να αμειφθούν έστω συμβολικά, οι επιστήμονες εργάτες του site που λιώνουν με τις ώρες εδώ και μισό χρόνο θα είμαστε πιο χαρούμενοι.
Δεν έχουμε αυταπάτες. Όμως έχουμε όνειρα. Ο,τι κάνουμε το κάνουμε με καλή πρόθεση . Και ευχόμαστε να το κάνουμε όλο και καλύτερα , όλο και πιο "προστατευμένο" , όσο περνά ο καιρός
Σας ευχαριστούμε πολύ και για τη στήριξη και για την κριτική . Θα ζητούσαμε μόνο να μην υπάρχει μένος , γιατι το είδαμε κι αυτό από όμορους χώρους. Όλα θα λυθούν. Όπως λέει και ο Κ. Χ. Μύρης "Βοήθα καλέ μου, μη φαγωθουμε μεταξύ μας"
Απόψε κανείς από εμάς δεν θα κοιμηθεί. Για να έχουμε αύριο το καλύτερο δυνατό σενάριο για εσάς και τον Θανάση που αγαπάμε και θαυμάζουμε βαθιά».

Σημειώνεται ότι η συναυλία θα επαναληφθεί το βράδυ της Κυριακής στις 21:00.