Αυτοσχεδιασμοί σε world jazz ήχους

Αυτοσχεδιασμοί σε world jazz ήχους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τη βοκαλίστρια και performer Αγγελική Τουμπανάκη.

08 Σεπτεμβρίου 2020

Η World Jazz βοκαλίστρια και performer Αγγελική Τουμπανάκη παρουσιάζει, με τους συνεργάτες της, το πολυσυλλεκτικό, "Crossovers: από την παράδοση στη σύγχρονη φόρμα" και μας προσκαλεί να ενωθούμε και να αφεθούμε στα τραγούδια των παραδόσεων και της καρδιά μας.

Επί σκηνής, καταξιωμένοι μουσικοί της παραδοσιακής και τζαζ σκηνής δημιουργούν, συνομιλούν, δομούν τη στιγμή αβίαστα, πέρα από σύνορα και νόρμες.

Ένα εκρηκτικό μουσικό πρόγρααμμα· σκοποί των Βαλκανίων, μελωδίες της Μεσογείου και της Ανατολίας αναμειγνύονται με σύγχρονη αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς και βοκαλισμούς. Ένα πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον· τραγούδια ορόσημα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής ενορχηστρώνονται ευρηματικά με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες.

Παράλληλα, παρουσιάζονται πρωτότυπες συνθέσεις από το world jazz δίσκο "Toubanaki & the Buzz Bastardz" (2015), ο οποίος απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και χαρακτηρίστηκε ως "ένας από τους καλύτερους της χρονιάς".

Φεστιβάλ πόλης - Φθινοπωρινές Γιορτές 2020 " Δήμου Αγίου Δημητρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση

Οι προσκλήσεις θα διατίθενται στο κοινό από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Αγίου Βασιλείου 83 - Δευτέρα έως Παρασκευή - Ώρες 9:00 - 15:00 - Τηλ.: 2109752030), από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, και μέχρι εξάντλησής τους.

Για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ήταν επιθυμητή η προσφορά δύο τουλάχιστον βασικών ειδών τροφίμων μακράς διάρκειας ή φαρμάκων ή σχολικών ειδών ή ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Συσσιτίου - Φαρμακείου.

Εφόσον υπάρξουν αδιάθετες προσκλήσεις, θα διατίθενται μισή ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου.