Ο μπαγάσας ο Λαυρέντης, είχε πολλά κομμάτια Α Εθνικής

Ο μπαγάσας ο Λαυρέντης, είχε πολλά κομμάτια Α Εθνικής
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με συγκίνηση η χθεσινοβραδινή συναυλία-αφιέρωμα στον Κήπο του Μεγάρου για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

10 Σεπτεμβρίου 2020

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Με συγκίνηση αλλά και προβλήματα. Ενα δέντρο που έπεσε και έκοψε το ρεύμα στην περιοχή, σταμάτησε τη συναυλία ένα λεπτό μετά την έναρξή της. Ακριβώς στις 8 και μισή. Το ρεύμα επανήλθε λίγο πριν τις 10 με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά στις θέσεις του.

Οπότε λόγω καθυστερημένης έναρξης είχαμε και συρρίκνωση του προγράμματος. Και με το τέλος της συναυλίας να πηγαίνει μετά τις 11, πράγμα σπάνιο και αδύνατον για τον Κήπο που πρέπει να κατεβάζει νωρίς τους διακόπτες με τόσα νοσοκομεία γύρω γύρω. Το πήρε πάνω του ο πρόεδρος του Μεγάρου όμως, ήταν ειδική βραδιά. 

Τρεις συγκινημένοι (αγαπημένοι του) τραγουδιστές (Κότσιρας, Πορτοκάλογλου και Τσακνής), ο αεικίνητος πάντα Γιάννης Ζουγανέλης, η Παυλίνα Βουλγαράκη και τα Κίτρινα Ποδήλατα. Και φυσικά τα πολλά και μεγάλα τραγούδια του Λαυρέντη. Ο μπαγάσας, είχε πολλά κομμάτια Α εθνικής.
Και κοίτα πάντως που είναι δύσκολο τελικά να πεις τα τραγούδια του Λαυρέντη κι ας μοιάζουν εύκολα. Ειδικά αν έχεις κι έναν λυγμό μέσα σου. Η αλήθεια είναι πως μου έλειπε χθες βράδυ η φωνή του.

Ο Κήπος λειτουργεί με πολύ λίγο κόσμο, μόλις 700-800 εισιτήρια, αραιά οι θέσεις, μέτρα προστασίας, ασφάλεια. Τα γνωστά. Δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά για τις συναυλίες. Οσοι πηγαίνουν το γνωρίζουν καλά.

Στο τέλος βγήκε και η κόρη του στη σκηνή. Να πει δύο λόγια για τον πατέρα της. Καταλαβαίνετε...

 



Στην ίδια κατηγορία